2777
2789
عنوان

لطفا به كسي برنخوره ..

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 28 پست

[QUOTE=125565380]من سالي 24 روز مرخصي دارم. حتي يك ماه هم نه ! فقط 24 روز ! خيلي سخته حتي نميشه با دل آروم بري سفر ![/QUOTEحالا گذشته. از همه چیزش مواجههه با انواع و اقسام مریضی ها و عفونت. و کوفت و زهر مار و استرس اینکه نکنه تو هم داشته باشی و بگیری کلا هر چقدر از مزخرف بودن شغلی که انتخاب کردم بگم کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر بودن يا دختر ؟

دختر

یچیزایی میگفتن من با ۲۰ سنم میزدم تو گوگل معنیش بیاد  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
[QUOTE=125565380]من سالي 24 روز مرخصي دارم. حتي يك ماه هم نه ! فقط 24 روز ! خيلي سخته حتي نميشه با د ...

منم پشيمونم 

حتي رفتم مشاوره ، ميگفت همين كارمندي ريشه خيلي از اختلالات اضطرابي توئه.

آخ داغ دلمو تازه کردی همش با خودم میگم آخه با چه عقلی نرفتم تربیت معلم منی که عاشق معلمی بودم پاشدم رفتم یه رشته ی بیخود خوندم فقط واسه اینکه بگن دانشگاه رفته درحالی که میتونستم بشینم یه سال دیگه بخونم تربیت معلم قبول شم امسال دوباره کنکور دادم با وجود رتبه 3رقمی به خاطر سنم نتونستم تربیت معلم قبول شم واقعا دلم میسوزه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
درود ما هم همیشه اینو تو خونه میگیم 

يه دوستي داشتم مادرش معلم بود. هميشه مي ناليد كه غذاي گرم نخوردم تا حالا !

دارم فكر ميكنم خب بچه هاي منم غذاي گرم نخواهند خورد !

سلام عزيزم روزت مبارك خواستم بگم اگر معلم بودي با ١٥سال سابقه و هفته اي ٣٠ساعت خيلي بيشتر از ٣ت ...

كاش نميگفتي دردم بيشتر شد   

واقعا ميگي ؟؟

هوووووف

مرسي بابت تبريك عزيزم   

آخ داغ دلمو تازه کردی همش با خودم میگم آخه با چه عقلی نرفتم تربیت معلم منی که عاشق معلمی بودم پاشدم ...

منم هميشه معلمي رو دوست داشتم. دلم ميخواست معلم رياضي بشم.

نميدونم چي شد كه اينجوري شد !!

تازه با 20 سال هم ميتونن درخواست بازنشستگي بدن.

اداراه ما حداقل 25 سال سابقه بايد باشي

يه دوستي داشتم مادرش معلم بود. هميشه مي ناليد كه غذاي گرم نخوردم تا حالا ! دارم فكر ميكنم خب بچه ها ...

این شرایط برای همه مامانها ی شاغل هست 

معلم و...نداره 

ولی ما همسایمون معلم بود

چندسال قبل از بازنشستگیش مدیر شد 

وضع کارشون خیلی بهتر از بقیه هست 

كاش نميگفتي دردم بيشتر شد     واقعا ميگي ؟؟ هوووووف مرسي بابت تبريك عزيزم   &nbs ...

بله عزيزم

من مديرم و ١٨سال سابقه

البته٤سال دانشگاه و ١٤سال كار در مدرسه

با مدرك دكتري

البته با ليسانس رفتم بعد ادامه دادم

الان حكمم ٤٥٠٠هست 

خيلي قبول دارم إينو كه بچه هاي رياضي و مهندسي واقعا بهشون ظلم شده و كسي قدرشون رو نميدونه

مخصوصا  مقايسه با وزارت بهداشتي ها 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
این شرایط برای همه مامانها ی شاغل هست  معلم و...نداره  ولی ما همسایمون معلم بود  چ ...

آره .. منظورم همينه كه اونا با وجود همه سختي ها باز يه امتيازاتي دارن.

البته نوش جونشون. حرفم اين نيست كه حقشون نيست. ميگم كاش منم بجاي كارمندي ساده و كار زياد و حقوق كم ، معلم بودم

بله عزيزم من مديرم و ١٨سال سابقه البته٤سال دانشگاه و ١٤سال كار در مدرسه با مدرك دكتري البته با ل ...

چه خوب عزيزم

بازم خوبه شما اونجا از وضعيتت راضي هستي 

يه همكاري داريم كه قبلا گزينش آموزش پرورش بود. به من ميگفت ميتوني بري درخواست بدي و معلم بشي. چون رشته ت نيازه. (انتقال نيرو بين وزارتخونه ايي) 

ولي خيلي مردد بودم بعد اينهمه سال ميتونم از پسش بربيام يا نه. تغيير برام سخت شده. اصلا نرفتم سراغش كه پرس و جو كنم.