2777
2789
عنوان

باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 70 پست
چیکار کنم .لوله هامو نمیبندن

تو الان جوونی خب بزار سن ات بره بالا میفهمی چقدر خوب کاری کردی بچه آوردی زیاد

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو الان جوونی خب بزار سن ات بره بالا میفهمی چقدر خوب کاری کردی بچه آوردی زیاد

اون که اره دوست دارم بقول شوهرم خوشحالی بازم بچه

اخه تمام برنامه ریزم بهم ریخت .بستن لوله و پول برا بیمارستانم

اون که اره دوست دارم بقول شوهرم خوشحالی بازم بچه اخه تمام برنامه ریزم بهم ریخت .بستن لوله و پول برا ...

اشکال نداره نا امید نشو توکل کن پس فردا بچه هات ازدواج کردن روزیشون و بردن اونوقت میبینی داشتی با روزی اونا زندگی میکردی 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
Are avalme.vay rast migi ch alie khoda kone injori bashe mn asln tabie nmitonm

اره.دیدم بچه ها میگن هزینه اش بالاست فقط اگه خودت بخوای .فکر کنم نمیدونم دقیق بیمارستانم باید زود پرونده تشکیل بدی

باید سعی کنی قوی باشی .طبیعی خواهرم بیشتر از درد کمر گفت چون دیگه درد اونجا حس نمیشه اینقدر درد کمر زیاد هست

اره.دیدم بچه ها میگن هزینه اش بالاست فقط اگه خودت بخوای .فکر کنم نمیدونم دقیق بیمارستانم باید زود پر ...

Hazinash asln mohm nis fqt khoda kone beshe.akhe mn badanm onqada qavi nis k bekham tabie zayman konm senmm kame 22 salme