2777
2789
عنوان

باردارها

289 بازدید | 70 پست

خسته ام

حال ندارم از بچه بدم میاد کی حوصله وق وق داره

تو این اوضاع مثلا قرار بود موقع زایمان حداقل ۸ داشته باشیم.الان همش ۳ تومن داریم

حالم بهم میخوره از این دنیا 

همش گرفتاری.

افسردگی بعد زایمان

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی بعد زایمان

قبل زایمانه مال ایشون

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
قبل زایمانه مال ایشون

عه هنو نزاییده؟آخه میگه کی حال وق وق داره فک کردم بچه رو دیده🙄

حالا شاید بچه آروم بود خواهر 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
دلم سوخت برا بچت ببخشید لک لکا ک بچه ننداختن تو دامنت وق وق ینی چی

البته اسی خودش باعث میشه که اینو بگم. وق وق واسه آدمیزاد نیست..........!!!!!!!!!!!!!

طفلی اون بچه...

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
عه هنو نزاییده؟آخه میگه کی حال وق وق داره فک کردم بچه رو دیده🙄 حالا شاید بچه آروم بود خواهر 

خخخخ نه بابا. پیش بینی میکنه...

والا ناشکره.من که بچه ام گریه میکنه دلم غش میره واسه اون لب و لوچه آویزونش 😂😂😂

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
عه هنو نزاییده؟آخه میگه کی حال وق وق داره فک کردم بچه رو دیده🙄 حالا شاید بچه آروم بود خواهر 

دلم واسه بچش پر پر زد

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

وا وق وق چی؟؟اون ی طفل معصومه که تو دعوتش کردی به این دنیا...منم الانم دخترم از خوای پرید گریه کرد باید بهش توهین کنم طفل معصومو...با این طرز فکر اگه اومد بدنیا گریه کرد فک کنم شب اول ی فصل کتک میخوره 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘