مث من هی میگفتم چرا خوابه؟الان میگم چرا نمیخواااابه؟ 😩😩😩
😁😁😁امان از دست شما مادرا
هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
میدونم بچه اولم نیست که.فقط میخواستم بگم خسته ام چون باردارم تنهام داش بهم فشار میاومد .همین ...
قیمت بچه چنده ؟؟؟؟آیا میتونی به خدا پول بدی بهت بچه بده؟؟؟؟؟؟ اینا چیزایی هستن که قیمت ندارن ولی زمان دارن حدش که بگذره دیگه نمیتونی بچه دار شی پول میاد و میره مشکلات حل میشن خونه خریداری میشه ماشین خریداری میشه فقر تموم میشه ولی بچه رو نمیشه خرید به دست آورد
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
چیکار کنیم دیگه 😂😂😂😂روزای اول خیلی باحاله همه کارامون خنده داره 😂😂ای وای چرا پی پی نمیکنه؟ا😭😭😭😭ای وای امروز سه بار پی پی کرد یعنی عادیه؟؟؟😭😭😭امروز کم خوابید یعنی مریضه؟امروز زیاد خوابید بیحاله؟؟؟؟کلا خوددرگیری داشتم ...هروقتم پی پی میکرد زنگ میزدم به شوهرم کلی با هم خوشحالی میکردیم🙈🙈🙈🙈
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اره.درست میگی .دو تا از همسایمون بود از خدا شون بود بچه دار بشن وقتی رفتارشونو با بچه های خودم میدید ...
رفتم تو خونه طرف
حیاطش اندازه پارک بود
هر ماشینی بخوای تو حیاطش بود
سانتافه خاک گرفته بود میگفت استفاده نمیکنم بدرد نمیخوره
زنش بیماری روانی گرفته شب و روز نداره اثر داروها هم باعث شد سرطان روده بگیره سرطان روده کشندس
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است