2777
2789
عنوان

باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 70 پست
خخخخ نه بابا. پیش بینی میکنه... والا ناشکره.من که بچه ام گریه میکنه دلم غش میره واسه اون لب و لوچه ...

ای جونم خدا حفظش کنه 🤗

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
دلم واسه بچش پر پر زد

ای بابا اونم خدایی داره 😔

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین الان دخترم یکسالم بی دلیل کلی گریه کرد و بهونه گرفت و اصلا آروم نمیشد پاشدم انقدر قربون صدقه ش رفتم بغلش کردم شیرش دادم با سینه آش و لاش آخرم گازم گرفت😂😂😂

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

عزیزم این فکر تو کاملا طبیعیه الان،مطمئن باش بیاد انقد دوسش داری ک حاظر نیستی یه لحظه ازش دور بشی

الان فقط این فشار عصبی و مالی یکم انزجار اورده برات

نگران نباش 

دوستان به جای توهین یا سرزنش بهتره یکم دلداری بدیم 

گر مرا هیچ نباشد نه به دنیا نه به عقبی... چون تو دارم همه دارم دگرم هیچ نباید... 🥰😍
من منظورم گریه بچه بود.نه سگ .

بله. بهتره اصطلاح بهتری استفاده کنی.چون قراره مادر اون بچه بشی..

شما اینجوری بگی پس فردا دیگران بچه ات رو له میکنن...

نمیدونم دلت چرا پره.. ولی ناشکری نکن.خیلیا حاضرن همه زندگیشونو بدن فقط همون صدای گریه تو خونشون بپیچه.

شما الان یه مادری..

هرچند مطمئنم وقتی به دنیا بیاد نظرت عوض میشه و عاشقش میشی. اما بابت نعمتی که خدا داده شکرگذار باش

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

مطمئن باشین حتی کسی ک بچشو نمیخوادم باهاش بد رفتاری نمیکنه چه برسه قصدش توهین باشه،اسی الان شرایط روحی مناسبی نداره

ادما ام وقتی عصبی باشن ممکنه کلمات نادرستی به کار ببرن

گر مرا هیچ نباشد نه به دنیا نه به عقبی... چون تو دارم همه دارم دگرم هیچ نباید... 🥰😍
Vay khoda jooon khoda hefzesh kone aziiiizm😍yani mishe mnm in roozu bbinm

سلامت باشی گلم😘😘😘حتما میشه عزیزم انشالله ی نی نی خوشگل وسلامت و صالح خدا بهت بده...ولی گازت نگیره دردش وحشتناکه 😂😂😂همه منبع تغذیه رو زخم و زیلی کرده 😩😩😩😂😂😂

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
بله. بهتره اصطلاح بهتری استفاده کنی.چون قراره مادر اون بچه بشی.. شما اینجوری بگی پس فردا دیگران بچه ...

میدونم بچه اولم نیست که.فقط میخواستم بگم خسته ام

چون باردارم تنهام داش بهم فشار میاومد .همین 

اینام مثلا اومدن دلداری بدن البته به اینجور ادمها خدا میدونه که به همین راحتی بچه نمیده

قربونت عزیزم. مطمئنم اسی هم بعد به دنیا اومدن نوزادش عاشقش میشه.مگه میشه این طفلکی ها رو دوست نداشت ...

آره بابا الان هورموناش قاطی پاتی شده داره ی چیزی میگه برا خودش

وقتی دنیا بیاد اگه نیومد اینجا تاپیک بزنه بچه ها بچم کم نق میزنه نکنه چیزی باشه 😁

آره بابا الان هورموناش قاطی پاتی شده داره ی چیزی میگه برا خودش وقتی دنیا بیاد اگه نیومد اینجا تاپیک ...

مث من هی میگفتم چرا خوابه؟الان میگم چرا نمیخواااابه؟ 😩😩😩

یه سریا پولدار زندگی دار سرمایه دار حاظرن میلیارد پولشون رو بدن بچه دار شن آخر سر هم انقدر خرج دوا دکتر کردن سرطان روده گرفتن و مشکل اعصاب و روان یکی هم به بچه پاک و معصوم که روزی اش رو با خودش میاره انقدر نا شکری میکنن خدایا شکرت 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
Aziiiiizm.fadatshm doa kon salem b donya biad fqt hamino mikham

انشالله عزیزدلم برات صلوات فرستادم 😘😘😘