2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5408 بازدید | 82 پست
[QUOTE=125533389]چه علائمی داشتن عزیزم ؟من سر سینم توده های ریز چرکی دراومدن خیلی میترسم دکتر هم رفت ...

عزیزم خاهش میکنم جواب بده

قبل اینکه ب این مشکل بربخورن ماموگرافی یا سونو واس چکاپ نمیرفتن؟ 

یا خدا،سیانور اخه🤦‍♀️از منبع معتبری شنیدی یا نه همینجوری تو پی امای تلگرام ؟

از منبع معتبر شنیدم و تو خیلی از مقاله های پزشکی خوندم

کارشناسان بررسی کرده اند که مقدار ۴۱ الی ۲۸۶ میلی گرم ماده سیانید موجود در دانه  سیب برای مرگ یک فرد بالغ با وزن ۸۱ کیلوگرم کافی است.

گروه‌هایی که نباید هسته سیب مصرف کنند کودکان، زنان باردار، افراد دچار ضعف سیستم ایمنی، مبتلایان به سرطان و سالمندان هستند.

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینی که نوشتم از یه ازمایشگاه بوده و معتبره.

بیشتر تحقیق کنید، یه آزمایشگاه ملاک نیست! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بیشتر تحقیق کنید، یه آزمایشگاه ملاک نیست! 

اتفاقا یه ازمایشگاه خیلی معتبره که میتونه ملاک باشه،احتمالا حرفی که شما میزنی درست نباشه خیلیا هسته سیبو میخورن نمیتونه سیانور داشته باشه✋

اتفاقا یه ازمایشگاه خیلی معتبره که میتونه ملاک باشه،احتمالا حرفی که شما میزنی درست نباشه خیلیا هسته ...

شما بخور ولی به کسی توصیه نکن، چیز تازه ای نیست خیلی وقته شنیدم و دربارش تحقیق هم کردم... 

یکی میگه بده... یکی میگه خوبه... یکی میگه هیچ تأثیری نداره! 

البته میگن اگه طولانی مدت مصرف بشه یا یک جا مقدار زیادی بخوری کشنده هست

احتیاط شرط عقل 

شما بخور ولی به کسی توصیه نکن، چیز تازه ای نیست خیلی وقته شنیدم و دربارش تحقیق هم کردم...  یکی ...

واقعا معلوم نیس کاملا غلطه!! چجوری هسته سیب میتونه سیانور داشته باشه و کشنده باشه!😂اگه اینجوری بود که من الان زنده نبودم.من توصیه میکنم چون میدونم درسته شما میتونی امضای منو خوندی رد شی و نخوری،به همین سادگی،کسی مجبورت نکرده راجب امضام با من بحث کنی دختر خوب

واقعا معلوم نیس کاملا غلطه!! چجوری هسته سیب میتونه سیانور داشته باشه و کشنده باشه!😂اگه اینجوری بود ...

شما سوادتو ببر بالا و بیشتر تحقیق کن... خودتم دکتر نگیر بهتره 😏

جای بحث 4 تا مطلب بخون به دردت میخوره

فک نکن همه مثل خودت هستن که با 4 تا حرف شایعه و من در آوردی نتیجه گیری کنن

شما سوادتو ببر بالا و بیشتر تحقیق کن... خودتم دکتر نگیر بهتره 😏 جای بحث 4 تا مطلب بخون به دردت میخ ...

من تحقیقاتمو کردم،تازه ازمایشم کردم و تا الانم زندم،تحقیات شما واسه خودتون بمونه بهتره،مطالعه بیشتر از منابع "واقعا"معتبر رو پیشنهاد میکنم بهتون.

یا خدا،سیانور اخه🤦‍♀️از منبع معتبری شنیدی یا نه همینجوری تو پی امای تلگرام ؟

من رشتم بیوتکنولوژیه، درست میگن هسته سیب سیانور داره اما نه با یکی یا دوتا دونه خوردن آدم بمیره