2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

5348 بازدید | 82 پست

مامانم قراره چهار دوره بخاطر سرطان سینه ش(تومور زیر بغلش بود) شیمی درمانی کنه خیلی ناراحته کلا ناامیده شده فک کنمم بیشتر به خاطر موهاشه 

تو چند جلسه موها میریزن ؟؟اونایی سرطان سینه داشتن با شیمی درمانی موهاشون ریخت 

چون شیمی درمانی اولین چیزی که به ذهن میاد ریزش مو هستش 

اگه کسی براش پیش اومده مامان من خیلی درد داره چیکار کنه دردش کم شه 

فردا شب اول ماه رجب است هر کس ده نفر را با خبر کند تمام گناهانش بخشیده میشود.رسول خدا صلی علیه آله.

دوستان امشبب هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه امشب ماه خانه خدا رو طواف ميكنه اين پيام روبه همه إرسال كن هيچ كس رو محروم نكن از اين دعا «ربى من كل ذنب واتوب الیک»امشب ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين حضرت محمد(ص) فرمودند هر

کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود...

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحیه ش صفره گریه میکنه فقط

امروزه روز سرطان سینه مثل سرماخوردگی شایع شده. این پایان ماجرا نیست اتفاقا خیلی خوب که زود فهمیده و به دادش رسیده. باید شاد باشه و به خودش برسه و روحیه اش رو ببره بالا. مگه چی شده. 

دردش زیاده متأسفانه، خاله من به مسکن جواب نمی‌داد.... زیر حوله شیره تریاک دود میدادن واسش آروم میشد یکم! 

مو ها میریزه اما بعد که قطع بشه دوره دوباره درمیاد

گفتن باید عمل بشه بعدش!؟ 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دردش زیاده متأسفانه، خاله من به مسکن جواب نمی‌داد.... زیر حوله شیره تریاک دود میدادن واسش آروم میشد ...

عمل کرده باید دوره هاش بره هر سه هفتع س خدا کنه موهاش نریزه

امضامو بخون🌹

میگن هسته سیب که سیانور داره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بابای من سرطان روده داشت دکترش گف موهاش نمیریزه ولی بعد چندین مرحله موهاش کم کم داشت میریخت ناراحت میشدو خودش خواس کچل کنه ک حداقل استرس ریختن مواشو نداشته باشه و با ماشین زد خیال خودشو راحت کرد.الانم داره دوره های شیمی درمانیو میگذرونه و موهاش داره در میادو ریزشی نداره

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...