2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5350 بازدید | 82 پست
بابای من سرطان روده داشت دکترش گف موهاش نمیریزه ولی بعد چندین مرحله موهاش کم کم داشت میریخت ناراحت م ...

اخه برا خانما مو خیلی مهمه فقط مو هم نیست که ابرو هم میترسم نزدیکه عیده خیلی ناراحته

عمل کرده باید دوره هاش بره هر سه هفتع س خدا کنه موهاش نریزه

روحیه خیلی مهمه، زن عموی من از عمل و شیمی درمانی و... جون سالم به در برد، موهاش هم دوباره در اومد و بدنش به روال عادی برگشت!

از افسردگی شدید فوت شد😥

به نظر من یه روانشناس خوب هم پیدا کنید واسشون

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو جلسه ی چند موها میریزن؟ممنون میشم جواب بدی

فکر کنم مادرتون تا بخواد موهاش بریزه شیمی درمانیش تموم میشه، بستگی به فرد داره اگر موهاش بریزه خیلی خوبه میدونی چرا؟ چون داروها روش تاثیر گذاشتن، خالم میکفت یه سریا بودن بعد از 12جلسه هنوز موهاشون نریخته بوده! بستگی به سیستم بدن داره

روحیه خیلی مهمه، زن عموی من از عمل و شیمی درمانی و... جون سالم به در برد، موهاش هم دوباره در اومد و ...

قربون مامانم برم انقد سختی کشیده که روحیه نداره کاش نمی فهمید

فکر کنم مادرتون تا بخواد موهاش بریزه شیمی درمانیش تموم میشه، بستگی به فرد داره اگر موهاش بریزه خیلی ...

موهاشم بریزه روحیه ش از دست میده هر چی به صلاحشه پیش بیاد تو روخدا دعا کنید

[QUOTE=125533389]چه علائمی داشتن عزیزم ؟من سر سینم توده های ریز چرکی دراومدن خیلی میترسم دکتر هم رفتم برای ده روز دار ...[/QUOTEاحتمالا کیسته حتما ماموگرافی برو سرطان بدون درده ریشه هم داشت 

قربون مامانم برم انقد سختی کشیده که روحیه نداره کاش نمی فهمید

عزییییزم ❤️

انشاالله به زودی سلامتی شونو به دست بیارن! 

راضیش کنید وقت آرایشگاه بگیرید واسش، ابروهاشو یه سایه و هاشور قشنگ بزنه 😍

روانشناس هم یادتون نره❤️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شیمی دارمانی میکنن دیگه قطع عضو نمیکنن؟

خیلیا خودشون درخواست میدن بعد تخلیه سینه سیلیکون و پروتز بذارن واسشون