2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5351 بازدید | 82 پست
شما درست میگی عزیزم

ممنون☺️

میگن آدمی که نمیفهمه میشه بهش فهموند... اما اونی که نمیخواد بفهمه هر چی بگی هم بی فایدس😏😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من رشتم بیوتکنولوژیه، درست میگن هسته سیب سیانور داره اما نه با یکی یا دوتا دونه خوردن آدم بمیره

عزیزم مامو و سونو واسه خانومای بالای چهل سال مناسبه

برای جلوگیری از کانسر؟ 

و همچنین خود مامو مضر نیس باتوجه ب اشعه و فشار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مامو و سونو واسه خانومای بالای چهل سال مناسبه برای جلوگیری از کانسر؟  و همچنین خود مامو ...

خانومای بالای چهل سال سالی یکبار بهتره چک کنن

کسایی که سرطان دارن و خوب میشن سالی یکبار حتما باید چک کنن

مامان منم تو مریش تومور  داره دکتر فتن ک ۲۵ جلسه برق و۳ جلسه شیمی درمانی ایا موهاش میریزه اونم روحیه نداره گریه میکنه میگه خوب نمیشم ولی دکترش گفته ک خوب میشه خیلی نگرانشم توروخدا جواب بدین

مامان منم تو مریش تومور  داره دکتر فتن ک ۲۵ جلسه برق و۳ جلسه شیمی درمانی ایا موهاش میریزه اونم ...

انشالله خوب میشه  وقتی خود دکتر گفته  نگران نباش؛من اطلاعات پزشکی در مورد تومور مری ندارم مامان من نزدیکی سینه ش بود اره متاسفانه موهاش میریزه اگه بریزه ینی به شیمی درمانی جواب داده نگران نباش یه مدت خیلی سخته بعدش انشالله حالش خوب میشه،مامان یه سال گذشته دستش هنوزم درد داره معده ش بهم ریخته ولی بازم خداروشکر،انشالله مامان شمام خیلی زود خوب شه،موقه ی شیمی درمانی باید خیلی تقویتش کنی روحیه هم خیلی مهمه آبمیوه طبیعی خیلی خوبه حتما تغذیه خیلی بهش برس اصلا میلش به غذا نمیکشه آبلیمو تازه بهش بده دکترا اللن برا تغذیه اینا چی بخورن وقت نمیذارن تو نت سرچ کن یاداشت کن پیش مامانت اصلا روحیه ت  نباز و قوی باش 

من جلسه‌ ی اول موهام و کوتاه کردم زیاد ریزش نداشتم 

جلسه ی دوم که دارو بهم تزریق شد 

ریزش موهام قابل کنترل نبود

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
نه سینه ش نبود زیر بغلش بود تومور بود ولی جز سرطان سینه محسوب میشه فک کنم

اسی خدو شفا بده مادرتو انشالله

ببخشید میشه سوالو جواب بدی

توده زیر بغلش بزرگ بود یا کوچیک درد داشت یا نع

انشالله خوب میشه  وقتی خود دکتر گفته  نگران نباش؛من اطلاعات پزشکی در مورد تومور مری ندارم ...

انشاالله خدا شفا شون بده عزیزم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اسی خدو شفا بده مادرتو انشالله ببخشید میشه سوالو جواب بدی توده زیر بغلش بزرگ بود یا کوچیک درد داشت ...

عزیزم این تاپیک برا یه سال پیشه خداروشکر مامانم حالش خوبه

کوچیک بود بدون درد بود کلا درد نشانه ی خوبیه

عزیزم این تاپیک برا یه سال پیشه خداروشکر مامانم حالش خوبه کوچیک بود بدون درد بود کلا درد نشانه ی خو ...

ای جونم😍

چقد خوشحال شدم😍😍😍

انشالله همیشه سلامت باشن...

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چقد خوبه آدم تاپیکو میخونه و واسه مریض نگران میشه و وقتی به آخر تاپیک میرسی خبر سلامتیشو میخونی😍ان شاالله آخر یه تاپیکی هم خبر نابودی کامل کرونا را بخونیمم

گناهی که تو را پشیمان کند بهتر است از ثوابی که تو را مغرور سازد.
چقد خوبه آدم تاپیکو میخونه و واسه مریض نگران میشه و وقتی به آخر تاپیک میرسی خبر سلامتیشو میخونی😍ان ...

انشالله ؛یه دوستی اینجا نگران مریضی مادرش بود بخطر همون تاپیک بروز شده انشالله چند ماه بعد بیان خبر سلامتی مادرشون بدن براشون دعا کنین❤❤