2777
2789
عنوان

رژیم و ورزش

952 بازدید | 42 پست

جهت اطلاع

خانمهای عزیز،این خیلی خوبه ک تجارب خودتون رو در اختیار دیگران قرار دهید،اما اینو بدونید متابولیسم یا همون سوخت و ساز بدنها و ترکیب بدنی ها با هم متفاوته،ممکنه یک نفر با یک رژیم لاغر شده باشه یکی دیگه با یک رژیم دیگه.و اینکه رژیم رو فقط و فقط از متخصصین تغذیه دریافت کنید حتی مربیان ورزشی اجازه دادن رژیم به شمارو ندارن.برای رسیدن به نتیجه بهتر رژیم و یا حتی دمنوشهای لاغری بهتره همراه با ورزش باشه.برای خودتون و بدنتون ارزش قائل بشید.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
ممنونم واس اطلاعات 💜

خواهش میکنم عزیزم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه رژیم اصولی بگیری در کنارش پیاده روی و ورزش هم بکنی عالیه ببین من رژیم گرفتم خیلی لاغر شدم خیلیی راضی بودم اصلا هم رژیم سختی نیست و حریص تر نمیشی تو خوردن دوستمم گرفت به هرکس جداگونه رژیم میده اونم راضی بود قیمتشم خدایی خیلی مناسبه نسبت به جاهای دیگه می ارزه دیگه عوضش اصولی رژیم میگیری این سایتشه که کاملا توضیح داده و نتایجم توش گذاشته 

http://ketomethod.sellfile.ir/prod-1731482-برنامه رژیم لاغری کتوژنیک نسخه کامل.html?r=56259

یه رژیم اصولی بگیری در کنارش پیاده روی و ورزش هم بکنی عالیه ببین من رژیم گرفتم خیلی لاغر شدم خیلیی ر ...

ممنونم عزیزم بابت اطلاع رسانیت

منظور از تاپیکم رو به خانمایی بود ک رژیمهای غیر اصولی میگیرن و هرکس هر راهی رو‌ تجربه کرده میخوان تجربه کنن.

سلام عزیزم شما مشاوره ورزشی؟؟؟

سلام عزیزم بله

سلام عزیزم بله

چه عالی موفق باشی عزیزم

یه سوال داشتم

من انشاالله بعد عید میخوام برم باشگاه البته بهتره بگم بعد از ویروس کرونا☹

شکم و پهلو دارم ۸۰ کیلوام😖😖😖

یه زایمان داشتم و بعد از زایمانم کمردرد گرفتم و رفتم دکتر گفت عصب سیاتیکه

البته وقتی کارای خونه رو پشت سرهم انجام بدم و فعالیتم زیاد باشه درد میگیره کمرم درغیراین صورت درد ندارم‌

شما چه ورزشی پیشنهاد میکنین واسم؟میخوام تاثیر بالایی داشته باشه و زود وزن کم کنم

دمنوش لاغری هم خریدم خوراکمم رعایت میکنم گفتم برم باشگاه که انشاالله بهتر و زودتر نتیجه بگیرم

پیشاپیش ممنون از راهنماییت❤❤❤

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی❤الهی که حاجت روا شی دوست خوبم❤
چه عالی موفق باشی عزیزم یه سوال داشتم من انشاالله بعد عید میخوام برم باشگاه البته بهتره بگم بعد از ...

مرسی عزیزم زنده باشید

عزیزم اول بهم بگو ک درد کمرت میزنه به پشت زانوت؟یا فقط کمر درد داری؟و زایمانت سزارین بودی یا طبیعی؟

ببین عزیزم در واقع بیشتر کمردرد بعد زایمان بخاطر اضافه وزنی ک زمان بارداری بود هستش،اولین راه همین وزن کم کردن و سوزوندن چربی شکم و پهلوئه و تقویت فیله های کمره.

و اما دمنوشم بهتره در کنار ورزش باشه چون خودش به تنهایی کاری نمیکنه چون باعث میشه سوخت و ساز در زمان فعالیت ورزشی بیشتر بشه.

بهترین ورزش برای شما یوگا،پیلاتس،شنا،و تی ار ایکس و این ورزشا باید حتما مربی خوبی بالا سرت باشه ک اسیب کمرت بیشتر نشه

مرسی عزیزم زنده باشید عزیزم اول بهم بگو ک درد کمرت میزنه به پشت زانوت؟یا فقط کمر درد داری؟و زایمانت ...

سلام مجدد عزیزم

ممنون از راهنماییت❤😘

سزارین بودم،۳ ساله پیش زایمان کردم 

دوسال پیش کمرم خیلی دردش شدید بود وقتی دراز میکشیدم کمرم تیرمیکشید و دردش تا توی پام کشیده میشد.الان دوساله که خیلی رعایت میکنم و بچه م رو بغل نمیکنم خداروشکر خیلی بهترم و دیگه دردش تو پام کشیده نمیشه.(من بچه م هم ماشاالله تپل بود هم بغلی،الان دیگه تپل نیست و بزرگتر شده خب دیگه نمیگه بغلم کن😄😄)

والا شنا که بلد نیستم اصلا یکی از اون ورزشایی که گفتی رو حتما میرم ممنون عزیزم❤

راستی عزیزم یه سوال دیگه نظرتون درمورد ایروبیک چیه؟

سلام مجدد عزیزم ممنون از راهنماییت❤😘 سزارین بودم،۳ ساله پیش زایمان کردم  دوسال پیش کمرم خیل ...

بله عزیزم اگه مربی خوب باشه  و حواسش باشه ک چ حرکاتی بری چ حرکاتی نری عالیه

بله عزیزم اگه مربی خوب باشه  و حواسش باشه ک چ حرکاتی بری چ حرکاتی نری عالیه

بازم ممنون عزیزدل

بازم ممنون عزیزدل

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی