2777
2789
عنوان

رژیم و ورزش

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 42 پست
سلام خانومی خوبی ؟ میشه چندتا سوال بپرسم؟ اگر نمیتونی حتما بهم بگو🌹

سلام عزیزم 

بفرمایید من در خدمتم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  بفرمایید من در خدمتم

ممنونم. شما کالری شماری و دو روز در هفته فست رو قبول دارید؟

من سعیمیکنم هر روز ورزش کنم .ورزش ایروبیک و کمی دراز نشست و شنا اما میخوام عضلاتم هم کمی سفت بشن و به اصطلاح ورزش قدرتی هم انجام بدم شما چه ورزشی رو پیشنهاد میکنید؟ کلیپی دارین لینک بزارین من برم نگاه کنم؟ 

چیکار کنم کاهش وزن بهتری داشته باشم؟ در کل توصیه ای داشتید با گوش جان میشنوم ..پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ایروبیکم رو از روی فیلمهای خانم فریبا بیاچه که تو گوگل پیدا کردم انجام میدم .بنظرتون خوبن؟ خیلی ممنون میشم که اگه میشه ورزشهایی با فیلم بهم معرفی کنی که بتونم تو خونه خودم انجام بدم و البته زیادم سخت نباشن

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ایروبیکم رو از روی فیلمهای خانم فریبا بیاچه که تو گوگل پیدا کردم انجام میدم .بنظرتون خوبن؟ خیلی ممنو ...

عزیزم درباره کالری شماری باید بگم ک شما باید بدونی با توجه ب مشخصاتت و میزان فعالیت چقدر باید در طول روز به بدنت کالری برسه.اینکه شما یه برنامه غذایی عین بقیه داشته باشی اصلا پیشنهاد نمیکنم.چون برنامه غذایی اصولی باید با توجه به شرایط جسمانی،ذائقه،و اینکه طرف دارویی مصرف میکنه یا نه و حساسیت های غذایی باشه ک متاسفانه اینارو خانما اصلا رعایت نمیکنن و هر رژیمی ک یک نفر باهاش ب نتیجه رسیده امتحان میکنن ک ممکنه آسیبهای جدی ببینن.راجع به رژیم فست من اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم.بطور عادی برای یک ادم معمولی باید در روز ۱۲۰۰ کالری در نظر گرفت،شما فکر کن در هفته اونم دو روزش حدودا پونصد کالری به بدنش برسه این خیلی بده و متاسفانه بدن ضعیف میشه و آسیب میبینه.

راجع به ورزشتونم اگه میشه قد و وزن و انداژه دور مچ دست راستتو بده تا بیشتر راهنماییت کنم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
عزیزم درباره کالری شماری باید بگم ک شما باید بدونی با توجه ب مشخصاتت و میزان فعالیت چقدر باید د ...

ممنونم عزیزم

قدم ۱۶۴ وزنم ۷۳ و دور مچم ۱۷ هست ممنونم

ممنونم عزیزم قدم ۱۶۴ وزنم ۷۳ و دور مچم ۱۷ هست ممنونم

خواهش میکنم عزیزم

ایا زایمان داشتی و اگه داشتی طبیعی بوده یا سزارین؟و ایا بچه شیر میدی عزیزم؟

خواهش میکنم عزیزم ایا زایمان داشتی و اگه داشتی طبیعی بوده یا سزارین؟و ایا بچه شیر میدی عزیزم؟

زایمان طبیعی داشتم پسرم نزدیک به سه سالشه یک سال پیش از شیر گرفتمش

زایمان طبیعی داشتم پسرم نزدیک به سه سالشه یک سال پیش از شیر گرفتمش

سلامت باشه عزیزم

بهت پیشنهاد میکنم از یوتیوب ورزشهای کاردیوی خارجیارو دانلود کنید،تو گوگلم سرچ کنی برات میاره باید فیلترشکنت روشن باشه فقط.ببین در واقع شما نباید یک حرکتو هروز انجام بدی باید حرکاتت متنوع باشه.مثلا چند تا ورزشو دانلود کن تا یک ماه هروز یک کدومشو انجام بده.ورزشای با دمبل هم حتما دانلود کن.سه روز در هفته با دمبلو برو سه روز دیگه ام بقیه رو انجام بده.یک روزم در هفته استراحت کن چ از نظر رژیم چ از نظر ورزش به بدنت شوک بده و استراحت کن.برای بزنامه غذاییتم من میتونم بهت برنامه بدم عزیزم.امسال دوباره موفق شدم ارشد تغذیه ورزشی هم گرفتم و اجازه برنامه دادن رو دارم

سلامت باشه عزیزم بهت پیشنهاد میکنم از یوتیوب ورزشهای کاردیوی خارجیارو دانلود کنید،تو گوگلم سرچ کنی ...

حتما میرم فیلمایی که گفتی رو نگاه میکنم ممنونم مهربون . برنامه بدین که عالیه ، هزینه داره آیا؟🤭🙈

حتما میرم فیلمایی که گفتی رو نگاه میکنم ممنونم مهربون . برنامه بدین که عالیه ، هزینه داره آیا؟🤭🙈

خواهش میکنم عزیزم

هزینه ک من از شاگردای خودم و خواهرم میگیرم ولی اینجا فقط به یه خانمی برنامه دادم و هزینه نگرفتم،از شما هم نمیگیرم عزیزم.هر وقت امادگی داشتی بهم بگو حتما،سایزتو بگیر ک خودت بدونی.سنت و اینکه ایا دارویی چیزی مصرف میکنی و یا حساسیت و مشکلاتی ک داری و غذایی رو دوست نداری بگو تا بهت برنامتو بدم.برنامه من یکماهس و هروز برای روز بعدی رو میفرستم منتها چون اینجا هست و منم معمولا کم میام اینجا میتونم برای شمارو هفته یی بفرستم و روز جمعه هم روز ازادتونه و برنامه یی ندارید.بازم خواستی بهم بگو ک شروع کنیم

واقعا لطفت رو در حقم کامل کردی😘😘

من از همین الان آمادم😊

۲۳ سالمه داروی خاصی مصرف نمیکنم فقط بیوتین چون موهام از وقتی پسرم رو از شیر گرفتم شروع به ریختن کرد و الانم جلوی سرم خیلی خالیه ۶ ماه پیش آزمایشات دادم کمبود ویتامین دی و کم خونی و کمی پلاکت پایین داشتم که آمپول ویتامین دی و ب کمپلس ۱۰ تا زدم و تا دوماه قرص آهن فرودین خوردم بعدش نشد دوباره آزمایش بدم ببینم چطور شدم ولی تو این چند روز حتما میرم ان شالله.حساسیت به چیزی ندارم فقط گرمیجات که میخورم جوش و آفت میزنم .و از غذاها فقط تخم مرغ آبپز و سیرابی نمیخورم. بله همون هفتگی بدید عالیه. روز جمعه آزاد باشم یعنی هرچندتا کالری بخورم اشکال نداره؟ یا تا یه حدی راحت باشم؟؟😄

واقعا لطفت رو در حقم کامل کردی😘😘  من از همین الان آمادم😊 ۲۳ سالمه داروی خاصی مصرف نمیکنم ف ...

خواهش میکنم عزیزم

سنت پایینه چربیسوزیت سریعتره

فقط باید حتما ورزش در کنارش داشته باشی.درخواست دوستی بده اونجا برات بفرستم ک از سه شنبه شروع کنی.فردا برات یک هفته مینویسم میفرستم عزیزم.روز جمعه روز ازادته ک اگه یوقت یچی تو رژیمت هوس کردی اونروز درست کنی ولی بازم نباید شیرینیجات و غذاهای سرخ شدنی و فست فودی بخوری.

خواهش میکنم عزیزم سنت پایینه چربیسوزیت سریعتره فقط باید حتما ورزش در کنارش داشته باشی.درخواست دوست ...

درخواست دادم .ممنون از محبتت. بجز شیرینی جات و فست فود دلم چیز دیگه ای نمیخواد😂 پس همون روز جمعه هم رژیمم. ممنونم فردا حتما میام چک میکنم که اگه برام فرستادین به یاری خدا شروع کنم

سلام خانومی خوبی؟ امروز همش منتظرت بودم برنامه بدی بهم. عزیزم خوبه روزی چند دقیقه ورزش کنم؟ ورزش کاردیو رو دیدم یکی دوتاشم دان کردم . تقریبا تو فاز ایروبیک هست که انجام میدم .

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792