2777
2789
عنوان

رژیم و ورزش

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 42 پست
سلام خانومی خوبی؟ امروز همش منتظرت بودم برنامه بدی بهم. عزیزم خوبه روزی چند دقیقه ورزش کنم؟ ورزش کار ...

سلام عزیزم 

من خیلی خیلی ازت معذرت میخوام خانمی.بدقولی کردم بقدری کار داشتم ک اصلا وقت نکردم کالریتو حساب کنم چون نمیخوام همینطوری الکی بهت برنامه بدم آسیب ببینی.فردا برات حتما میفرستم ک انشالله از شنبه شروع کنی ک دقیق از اول هفته بشه.اگه میتونی روزی یکساعتو فعالیت بدنی داشته باش بجز روزای جمعه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
سلام عزیزم  من خیلی خیلی ازت معذرت میخوام خانمی.بدقولی کردم بقدری کار داشتم ک اصلا وقت نکردم ک ...

اشکال نداره عزیزم ببخش منم وسط مشغله هات درگیرت کردم.باشه ممنونم هروقت تونستی بفرست .شبت بخیر🌹

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین این سایزهام بود😊

عزیزم خیلی عالی سایز کم کردی.تبریک میگم بهت😘😘

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
بخشید آخرش پسرم دفترم رو خط خطی کرد🙄

ای جان خدا حفظش کنه

سلام ببخشید مزاحم میشم، اما دیدم شما اطلاعات دارین گفتم بپرسم

من شکم دارم، میخام اب شه، ولی هرکاری میکنم نمیشه، حلقه میزنم و کم میخورم، خیلی وقته، ولی وزنم و شکمم هیچ فرقی نکرده، تقریبایک ساله کم میخورم

دور شکمم ۸۵ سانت هست ،خودم ۵۲ کیلوعم و قدم ۱۵۷

سلام ببخشید مزاحم میشم، اما دیدم شما اطلاعات دارین گفتم بپرسم من شکم دارم، میخام اب شه، ولی هرکاری ...

سلام عزیزم 

اول از همه بهم بگو ازدواج کردی ؟زایمان داشتی طبیعی یا سزارین؟بعد اینکه عزیزم شکم بیشترش برمیگرده به تغذیه درست و اصولی  

و اینکه اکثرا فکر میکنن که حرکات مخصوص شکم یا مثلا پهلو برن شکم و پهلوشون کوچیک میشه.شما باید به حرکاتت تنوع بدی،نه اینکه فقط حلقه بزنی یا مثلا شکم بری.مثلا حرکت پروانه روی شکم تاثیر داره.کلا باید حرکاتت روز به روز تغییر کنه و‌متنوع تر باشه و در کنارش تغذیتو رعایت کنی.

سلام عزیزم  اول از همه بهم بگو ازدواج کردی ؟زایمان داشتی طبیعی یا سزارین؟بعد اینکه ع ...

سلام وقتتون بخیر

نه مجردام ، اها چشم ممنونم

این مورد ‌که میگن اگه ورزش کنیم و باشگاه بریم راست هس؟ اخه انگار گودی کمر و کمی کیفوز دارم ،گفتم برم بدنسازی

سلام وقتتون بخیر نه مجردام ، اها چشم ممنونم این مورد ‌که میگن اگه ورزش کنیم و باشگاه بریم راست هس؟ ...

سلام عزیزم 

منظورتو متوجه نشدم عزیزم اگه ورزش کنیم و باشگاه بریم راست هست؟؟؟ درباره گودی کمرت نباید هر حرکتی انجام بدی ک اگه حربی خوب باشه حتما بهت میگ.