خانمهای عزیز،این خیلی خوبه ک تجارب خودتون رو در اختیار دیگران قرار دهید،اما اینو بدونید متابولیسم یا همون سوخت و ساز بدنها و ترکیب بدنی ها با هم متفاوته،ممکنه یک نفر با یک رژیم لاغر شده باشه یکی دیگه با یک رژیم دیگه.و اینکه رژیم رو فقط و فقط از متخصصین تغذیه دریافت کنید حتی مربیان ورزشی اجازه دادن رژیم به شمارو ندارن.برای رسیدن به نتیجه بهتر رژیم و یا حتی دمنوشهای لاغری بهتره همراه با ورزش باشه.برای خودتون و بدنتون ارزش قائل بشید.
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧
سلام خانومی خوبی؟ امروز همش منتظرت بودم برنامه بدی بهم. عزیزم خوبه روزی چند دقیقه ورزش کنم؟ ورزش کار ...
سلام عزیزم
من خیلی خیلی ازت معذرت میخوام خانمی.بدقولی کردم بقدری کار داشتم ک اصلا وقت نکردم کالریتو حساب کنم چون نمیخوام همینطوری الکی بهت برنامه بدم آسیب ببینی.فردا برات حتما میفرستم ک انشالله از شنبه شروع کنی ک دقیق از اول هفته بشه.اگه میتونی روزی یکساعتو فعالیت بدنی داشته باش بجز روزای جمعه
مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨👩👧👧
سلام ببخشید مزاحم میشم، اما دیدم شما اطلاعات دارین گفتم بپرسم من شکم دارم، میخام اب شه، ولی هرکاری ...
سلام عزیزم
اول از همه بهم بگو ازدواج کردی ؟زایمان داشتی طبیعی یا سزارین؟بعد اینکه عزیزم شکم بیشترش برمیگرده به تغذیه درست و اصولی
و اینکه اکثرا فکر میکنن که حرکات مخصوص شکم یا مثلا پهلو برن شکم و پهلوشون کوچیک میشه.شما باید به حرکاتت تنوع بدی،نه اینکه فقط حلقه بزنی یا مثلا شکم بری.مثلا حرکت پروانه روی شکم تاثیر داره.کلا باید حرکاتت روز به روز تغییر کنه ومتنوع تر باشه و در کنارش تغذیتو رعایت کنی.
سلام وقتتون بخیر نه مجردام ، اها چشم ممنونم این مورد که میگن اگه ورزش کنیم و باشگاه بریم راست هس؟ ...
سلام عزیزم
منظورتو متوجه نشدم عزیزم اگه ورزش کنیم و باشگاه بریم راست هست؟؟؟ درباره گودی کمرت نباید هر حرکتی انجام بدی ک اگه حربی خوب باشه حتما بهت میگ.