2777
2789

خیلی ها الان میگن فقط دلمون میخواد کرو نا تموم بشه، دیگه هیچی نمیخوایم، ولی وقتی تموم بشه دوباره برمیگردیم به همون اه و ناله های همیشگی، واقعا سلامتی و امنیت بالاترین نعمت خداست که بدون اونا زندگی معنی نداره، بیاین از همین الان تمرین شکرگزاری و حس خوب بکنید، یکم انرژی مثبت باید تو جهان بره بالا تا از این دست اتفاقا نیفته،بخصوص که الان به عقیده خیلی ها انرژی آسمان هم خوب نیست، تاجایی که میتونید فقط شکرگزاری کنیدهمراه با حس خوب همه چی درست میشه عزیزای دل🌹🌹🌹

ماهی خانوممم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعـنی اگه انرژی مثبت بره بالا دیگـ ه ویروس بی ویروس ¿¡ 

اون خیلی هـا {که اقلیت هستـن } از کجا تشخیص دادنـ انرژی آسمان خوب نیستـ ¿¡

واقعـــــا کی همچین حرفایی رو باور میکنـ ه ×

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
یعـنی اگه انرژی مثبت بره بالا دیگـ ه ویروس بی ویروس ¿¡  اون خیلی هـا {که اقلیت هستـن } از کجا ...

بله انرژی مثبت زیاد همچنین فاجعه هایی رخ نمیده شما و خیلی های دیگه میتونید باور نکنید

ماهی خانوممم  
یعـنی اگه انرژی مثبت بره بالا دیگـ ه ویروس بی ویروس ¿¡  اون خیلی هـا {که اقلیت هستـن } از کجا ...

منظور از خیلی ها، خیلی از کسایی که تو این زمینه ها کار میکنن

ماهی خانوممم  

شما دقیقا درست میگی. اما نه برای کشوری که بخاطر مدیریت غلط داره همه چیزش رو از دست میده. نه محیط زیست سالمی داریم نه اقتصاد درستی. ازادی بیان عقیده و انتخاب پوشش که بیخیال. بیکاری و فشار اقتصادی که هیچی. وضعیت اسفناک جاده ها و ناوگان هواپیمایی و اشتباهات منجر به مرگ و فوتم بیخیال.  سیل و زلزله هم که الا ماشالله هنوز جمع نشده. شبم میخوابی صبح پا میشی سرمایه ت نصف شده . واقعا مردمی هستیم که هزینه زندگی توی سوییس رو می پردازیم و با کیفیت مالی زندگی می کنیم. گرون زندگی می کنیم و ارزون می میریم. اما مثل مرد می میمیریم. مردونه. تو تشییع جنازه تو هواپیما تو مریضی تو تصادف. واقعا مردونه میمیریم. انصاف نیست. 

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
بله انرژی مثبت زیاد همچنین فاجعه هایی رخ نمیده شما و خیلی های دیگه میتونید باور نکنید

من چون مسلمانمـ الحمدللّه ،دینمـ همچین چیز ِ فانتـزی ای رو نگفتـ ه √ 

فانتزی ، تخیلـی ِ طنزی بود🔫

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
من چون مسلمانمـ الحمدللّه ،دینمـ همچین چیز ِ فانتـزی ای رو نگفتـ ه √  فانتزی ، تخیلـی ِ ط ...

منم مسلمونم و این موضوع منافاتی با دین نداره به هر حال ما بحثی باکسی نداریم هرکس عقیده خودشو داره

ماهی خانوممم