2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 42 پست

آشتی کنید

ولی روابط تونو  و  حد و حدود  روابط تونو  معین و مشخص کنید

درد دل نکنید ،  شوخی نکنید ، صمیمی نشید  در عین احترامی ک حفظ میکنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

همچنان به همین روشی که پیش گرفتی ادامه بده عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلت برا داداشت تنگ نمیشه؟ 

اگ تمیشه قطع رابطه کن

اگ دلت برا بچها و داداشت تنگ میشه نرو خونشون و باهاش حرف نزن اما قطع ارتباط نه. عادی در حدسلام. خداحافظ

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
میخوام بدونم عروسها نسبت به برادر شوهر چه حسی دارن؟؟

برادر شوهر از نظر ما و خانوادهدو فامیلمون مثل ی برادر عزیزه و محترم و هرگز بدخواهش نیستیم،مثل داداشه حالا شاید اونقدر عزیز نباشه اما بلاخره ادم دوسش داره

برادر شوهر از نظر ما و خانوادهدو فامیلمون مثل ی برادر عزیزه و محترم و هرگز بدخواهش نیستیم،مثل داداشه ...

خب چرا نسبت به خواهرش این حسو ندارید؟

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
خیلی گلگیت زیاد بود حوصله ام نشد 😕 فقط بدون همیشه حق با زن داداشه حتی شما دوست عزیز😟

خخخ دوست عزیز بایدحوصلت میشد کل متن رومیخوند ی چون میخوای  یه نفر روراهنمایی کنی..... بعدشم همیشه هم اینطورنیست.... چون من هم یه روزعروس میشم دیگه قرارنیست هرحرفی وهرکاری کردم دیگه بگم همیشه حق بامنه چون اونامادرشوهرخواهررشوهر هستن

منم همچنبن زنداداشی داشتم و باهاش مدتها قطع ارتباط کردم.اونم میدید من تو جمع باهاش صحبت نمیکنم و خونشون نمیرم بزور میومد خودشو میچسبوند که از زندگیه من سر دربیاره.یه مدت قطع رابطه کردم ولی دلم برا داداشم سوخت حس کردم خیلی تنهاس.الان رابطم باهاشون گرم نیس ولی سالی دوسه بار رفت و امد داریم

خب چرا نسبت به خواهرش این حسو ندارید؟

چون خواهر شوهرا ،ی حس حسادتی دارن و خاله زنک بازی،البته من دارم جدا میشم ولی خدایی میگم خیلی برادرشوهرمو دوس داشتم و دارم مثله مثل داداشم خیلی عزیزه هیچوقت کوچکترین بی احترامی نکرد هیچوقت ب هم یذره بی حرمتی نکردیم،ازمن کوچیکتر بود ولی هرکار میخاستم در حد توانش برام انجام میداد در حق داداشش اصلا حسودنبود،اما خواهراش واویلا من هرچی خوبی میکردم اونا عکس جواب میدادن یکیش ک تو رو خوب بود پشت سر خیلی  بد یکیشم هم تو رو هم پشت سر بد حتی من بابت احترام زیادی ک ب باباشون میذاشتم و دوستش داشتم زیاد باباشم منو خیلی دوس داشت اینا حسودی میکردن مثلا باباش میگفت عسل قلب منه اینا حسودی میکردن و هیچوقت نمیذاشتن مارو حمایت کنه و همیشه پشت سرم حرف میزدن،اگر خواهر شوهر هم مثل برادر شوهر حسود نباشه و خوب باشه چرا ادم باید بدش بیاد تازه من هزاران اسیب از سمت خواهر شوهرام دیدم ولی هنوزم میبینمشون بهشون احترام میذارم یا تلفنی،ولی قلبا ازشون راضی نیستم

برادرت اذیت نمیشه؟    برادرت و میبینی  با این که قطع ارتباطی؟    اون چی میگ ...

برادرم ادم خوبیه .....یکی ازعلت هایی که قطع ارتباط کردم همین برادرم بودکه توکشمکش دعوای مازندگیش بهم نریزه..... تنگ نمیشه چون هروقت باپسرش میادخونمون من میرم پییشون اماخانمش میادمن میرم تواتاق زیادمیبینمش 

اشتی نکن ،محل نده ،صمیمی نشو ،رو نده ،جوابش رو بده....من تک دخترم انقد ذوق کردم دوست شدم کم مونده بود بخورم و بزنه تو سرم من محل نمیدم بعضی ها بی شعورن ،الان ادم حسابش نمیکنم عروس رو چه به غلطای زیادی .

انفرادی شده سلول به سلول تنم خود من در خود من زندانی ست. 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز