2777
2789
عنوان

زن داداش

706 بازدید | 42 پست

دوستان من یه زن داداش دارم..... الان چندسال ازدواج کردن .ایشون خیلی اهل تیکه پروندن پزدادن وپرحرفی بودن..... من تک دخترم خانوادم بین من وداداشم کوچکترین تفاوتی نمیگذارن.... مثلا میگفت من همکارام پسراشون روبیمه میکنن امادختراشون رونه یامثلامادرم برای برای برادرم میوه پوست میکندبرای منم پوست میکرد میگفت نیگاه برای توهم این کاروکرده..... مثلااون اوایل که عروس ماشده بودمن رازموبهش میگفتم مثلاچندروزبعدش میشدتیکه ازطرف ایشون..... یاپزبرادره خودمو به خودم میداد.... یاتوکارام دخالت میکرد  یا مثلامیگفت بچهاموطوری اموزش میدم که نیان بابچه های توازدواج کنن خخخ... منی  که هنوزمجردم  نه شوهردارم نه بچه شایدچون اشتباه کردم روش دادم نمیدونم....... حالامن چندسالی که میشه کلا قطع ارتباط کردم نه شادیش برام مهمه نه غمش نه پیشرفتش نه پسرفتش .....قطع ارتباطم هم بخاطرهمین چیزایی که گفتم که برادرم زندگی راحتی داشته باشه وهمینطورخودم... چون اصولا ازجواب دادن خوشم نمیادوازاون ورهم میترسم دلش بشکنه اهش منوبگیره..... ازاون دنیامم میترسم حق الناسه بعدشم میگم مگه دنیاچقدارزش داره به بحث وجدل بگذره بخاطرهمین خودموحذف کردم که انگارخوارشوهری وجودنداره..... حالاایشون هرچندوقت یکباریادش میفته که بیادبامن اشتی کنه به طریق های مختلف ازطریق برادرم ازطریق مادرم که بیاییم اشتی کنم ....امادوستان من همون موقع که باهاش بودم جنگ اعصاب داشتم باخخودم نمیخوام باهاش اشتی کنم وبعدشم علت اشتی کردنش این نیست که دست ازرفتاراش برداشته به نظرم میخواد اشتی کنه جواب این بی محلیاشو بده یاچون تومراسماش نمیرم دهن فامیلاشوببنذه که چرامن نیستم (حالاهم لطفا  نیایین بگین که خواهرشوهربازی درمیاری ازاین حرفا....... من این نکته روبگم هم که ایشون خیلی بهونه دستم داده که برم جوابشوبدم وزندگیشوبریزم بهم امانکردم واگذارش کردم به خدا) فقط خواستم نظراتونو بدونم که ایا قطع ارتباطم درست بوده یانه ؟؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه درست نبوده

شما باهاش آشتی کن ولی دیگه هییییییچ وقت صمیمی نشو

مثل یه فامیل خیلی دورررر باش

تا این تنش ها پیش نیاد

عزیزم خدا قهر رو دوست نداره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

قطع ارتباط باش اما قهر نباش

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

خیلی گلگیت زیاد بود حوصله ام نشد 😕

فقط بدون همیشه حق با زن داداشه حتی شما دوست عزیز😟

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

میخوام بدونم عروسها نسبت به برادر شوهر چه حسی دارن؟؟

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز