2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 42 پست
چون خواهر شوهرا ،ی حس حسادتی دارن و خاله زنک بازی،البته من دارم جدا میشم ولی خدایی میگم خیلی برادرشو ...

کلا مردها نسبت به عروسشون افتخار و احترام دارن ، ولی نمیدونم والا چرا خدا حس نفرت حسادت رو انقدر تو وجود زنها گذاشته. 

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قهر نباش ولی با حفظ فاصله،رفت و آمد در حد سالی یکی دوبار رو داشته باش 

امیدوارم خدا کمکت کنه در این راه و به قلبت آرامش بده عزیزم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
قهر نباش ولی با حفظ فاصله،رفت و آمد در حد سالی یکی دوبار رو داشته باش  امیدوارم خدا کمکت کنه د ...

مچکرم گلم اما میترسم دوباره جنگ اعصابم باخودم شروع بشه...... 

مچکرم گلم اما میترسم دوباره جنگ اعصابم باخودم شروع بشه...... 

ان شاءالله که نمیشه 

دیدت رو مثبت کن 

به هر حال مدتها گذشته و آدمها عوض میشن 

قسمت پر لیوان زندگی رو بببن 

امااا 

با حفط فاصله و حریم و حدود 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
یعنی چی عروسو چ ب غلطا ،خودتم عروس میشی ،همه ک بد نیستن 

من چه عروس بشم چه نشم در هر جایگاهی تو چیزی که به من مربوط نیس دخالت نمیکنم .با کار کسی کاری ندارم از کسی انتظار و تو قع زیادی ندارم .معمولا هم با ادمای اطرافم مشکلی ندارم .متاسفانه وقتی خوب رفتار میکنی گذشت و مدار ا و ملاحظه نشون میدی میزارن به حساب بیعرضگی ساده بودن و گیج بودن .اینکه ادم رو میبره به طرف بدرفتاری باهاش.

انفرادی شده سلول به سلول تنم خود من در خود من زندانی ست. 
ان شاءالله که نمیشه  دیدت رو مثبت کن  به هر حال مدتها گذشته و آدمها عوض میشن  قسمت ...

اخه بارهابه رفتاراش بادیگران باخانوادم دقت کردم...... رفتاراش دقت کردم کلا اهل پزدادن دروغ تیکه پروندن نه نسبت به من کلا اینجوری هست اما میگم شایدرفتارش نسبت به من خوب کنه اگه باهاش اشتی کنم مخصوصاخودشو خیلی مشتاق اشتی نشون میده ازاون طرف0هم میگم گول نخورولش کن همینطوری خوبه 

اکثرا میگن جاری بده، خواهرشوهر بده اومدم بگم زنداداش از همه بدتره

دقیقا ولی چون زنداداش زن برادرت هست به خاطر داداش بهش چیزی‌ نمیگی و سکوت میکنی در‌مقابل بدیش ولی هرجایی رو نگاه کنی دارن بد‌خانواده ی‌شوهر رو‌میگن، هیچ جایی ندیدم تا به حال که از عروسشون بد‌بگن به غیر از موارد خیلی نادر و‌کم که‌اونم‌حتما واقعا‌مشکلی هست

خیلی گلگیت زیاد بود حوصله ام نشد 😕 فقط بدون همیشه حق با زن داداشه حتی شما دوست عزیز😟

اصلا اینطور نیست عزیز من ، حق با حق داره چه‌زنداداش باشه چه‌خواهر شوهر ، اشتباه راهنمایی نکن 😁 ، هرکسی واسه ی خودش در جایگاه خودش‌محترمه 

اصلا اینطور نیست عزیز من ، حق با حق داره چه‌زنداداش باشه چه‌خواهر شوهر ، اشتباه راهنمایی نکن 😁 ، هر ...

باورمیکنی یادم نبود کی همچین پستی گذاشتم 😁😁😁شوخی بود شما جدی نگیر 😉

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
2825
2823
2791
2779
2792