دوستان من یه زن داداش دارم..... الان چندسال ازدواج کردن .ایشون خیلی اهل تیکه پروندن پزدادن وپرحرفی بودن..... من تک دخترم خانوادم بین من وداداشم کوچکترین تفاوتی نمیگذارن.... مثلا میگفت من همکارام پسراشون روبیمه میکنن امادختراشون رونه یامثلامادرم برای برای برادرم میوه پوست میکندبرای منم پوست میکرد میگفت نیگاه برای توهم این کاروکرده..... مثلااون اوایل که عروس ماشده بودمن رازموبهش میگفتم مثلاچندروزبعدش میشدتیکه ازطرف ایشون..... یاپزبرادره خودمو به خودم میداد.... یاتوکارام دخالت میکرد یا مثلامیگفت بچهاموطوری اموزش میدم که نیان بابچه های توازدواج کنن خخخ... منی که هنوزمجردم نه شوهردارم نه بچه شایدچون اشتباه کردم روش دادم نمیدونم....... حالامن چندسالی که میشه کلا قطع ارتباط کردم نه شادیش برام مهمه نه غمش نه پیشرفتش نه پسرفتش .....قطع ارتباطم هم بخاطرهمین چیزایی که گفتم که برادرم زندگی راحتی داشته باشه وهمینطورخودم... چون اصولا ازجواب دادن خوشم نمیادوازاون ورهم میترسم دلش بشکنه اهش منوبگیره..... ازاون دنیامم میترسم حق الناسه بعدشم میگم مگه دنیاچقدارزش داره به بحث وجدل بگذره بخاطرهمین خودموحذف کردم که انگارخوارشوهری وجودنداره..... حالاایشون هرچندوقت یکباریادش میفته که بیادبامن اشتی کنه به طریق های مختلف ازطریق برادرم ازطریق مادرم که بیاییم اشتی کنم ....امادوستان من همون موقع که باهاش بودم جنگ اعصاب داشتم باخخودم نمیخوام باهاش اشتی کنم وبعدشم علت اشتی کردنش این نیست که دست ازرفتاراش برداشته به نظرم میخواد اشتی کنه جواب این بی محلیاشو بده یاچون تومراسماش نمیرم دهن فامیلاشوببنذه که چرامن نیستم (حالاهم لطفا نیایین بگین که خواهرشوهربازی درمیاری ازاین حرفا....... من این نکته روبگم هم که ایشون خیلی بهونه دستم داده که برم جوابشوبدم وزندگیشوبریزم بهم امانکردم واگذارش کردم به خدا) فقط خواستم نظراتونو بدونم که ایا قطع ارتباطم درست بوده یانه ؟؟؟؟
چون خواهر شوهرا ،ی حس حسادتی دارن و خاله زنک بازی،البته من دارم جدا میشم ولی خدایی میگم خیلی برادرشو ...
کلا مردها نسبت به عروسشون افتخار و احترام دارن ، ولی نمیدونم والا چرا خدا حس نفرت حسادت رو انقدر تو وجود زنها گذاشته.
یادداشت :👈آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنندمتأهلها میخواهند مجرد باشند!عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشندشاغلان از شغلشان مینالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را میخورندثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یعنی چی عروسو چ ب غلطا ،خودتم عروس میشی ،همه ک بد نیستن
من چه عروس بشم چه نشم در هر جایگاهی تو چیزی که به من مربوط نیس دخالت نمیکنم .با کار کسی کاری ندارم از کسی انتظار و تو قع زیادی ندارم .معمولا هم با ادمای اطرافم مشکلی ندارم .متاسفانه وقتی خوب رفتار میکنی گذشت و مدار ا و ملاحظه نشون میدی میزارن به حساب بیعرضگی ساده بودن و گیج بودن .اینکه ادم رو میبره به طرف بدرفتاری باهاش.
انفرادی شده سلول به سلول تنم خود من در خود من زندانی ست.
اکثرا میگن جاری بده، خواهرشوهر بده اومدم بگم زنداداش از همه بدتره
دقیقا ولی چون زنداداش زن برادرت هست به خاطر داداش بهش چیزی نمیگی و سکوت میکنی درمقابل بدیش ولی هرجایی رو نگاه کنی دارن بدخانواده یشوهر رومیگن، هیچ جایی ندیدم تا به حال که از عروسشون بدبگن به غیر از موارد خیلی نادر وکم کهاونمحتما واقعامشکلی هست
اصلا اینطور نیست عزیز من ، حق با حق داره چهزنداداش باشه چهخواهر شوهر ، اشتباه راهنمایی نکن 😁 ، هر ...
باورمیکنی یادم نبود کی همچین پستی گذاشتم 😁😁😁شوخی بود شما جدی نگیر 😉
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍