2777
2789
آخه عزیزم الان کرونا تو ایران مطابق این آنارها عمل نمیکنه بیشعور اومده داره ۳۰درصد میکشه مردم رو تو ...

آبجی آخه میگن ۱۶ هزار نفر تو چین درمان شدن ! 😐⁦🤦🏻‍♂️⁩⁦🤦🏻‍♂️⁩⁦ نمیدونم واقعیته البته !

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آبجی آخه میگن ۱۶ هزار نفر تو چین درمان شدن ! 😐⁦🤦🏻‍♂️⁩⁦🤦🏻‍♂️⁩⁦ نمیدونم واقعیته البته !

اونجا چینه 

اینجا ایرااااااااانه

با تُرُشانَش تُرُشَم ،  با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎.     قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن.              5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦‍♀️            بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴 
بذار امار از ۲هزارتای چین تو ایران بالاتر بره رکورد چین رو بزنن بعد مدارس پیش دبستانی رو تعطیل میکنن ...

فقط باید تاسف بخوریم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

احتمال مرگ ۳ درصدهای برا کرونا ویروس و برا آنفولانزا ۱۳ درصد 😐⁦🤦🏻‍♂️⁩⁦🤦🏻‍♂️⁩ واس آنفولانزا این ...

استرس زیاد بخاطر اینه که ویروسش خیلی راحت‌منتقل میشه و تا ۹ روز هم تو هر فضایی زنده میمونه

نمودار انتقالشو ببین تو گوگل و مقایسه کن با سارس و آنفلوآنزا و اینا

چین تو ده روز بیمارستان ساختن اینجام میگن سوله های شهر داریهارو آماده کردن😑😑😑

خاک تو سرمن هی به شوهرم گفتم حداقل دوتا ماسک بگیر همش چرت وپرت تحویلم داد خودمم نگرفتم😣باز ماسکو می ...

زود زود دستاتونو با مایع بشورین حداقل..اره خیلی جدی نمیگیرنش بعضیا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
کورونا علایمش چیه؟من بدنم درد میکنه گلوم درد سرم درد نمیتونم خوب نفس بکشم . دیشب رفتم رای گیری . شب ...

کاش بری دکتر. نمیخونین خبر هارو؟ این همه دارن میگن اخه

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
برو دکتر خانوم 😐⁦🤦🏻‍♂️⁩

واقعا؟تب ندارم که اخ میگن کورونا تب بالا داره . خودشم من فوبیای امپول دارم هیچ وقت نمیرم واس سرما خوردگی دکتر . تو خونمم بچه کوچیک دارم . من نمیتونم برم دکتر . تازه برم فقط سرما خوردگی باشه بهم گیر میذن کلی ازمایش اینا . بعدش قرنطیه که میکنن یعنی کجا میبرن؟

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
واقعا؟تب ندارم که اخ میگن کورونا تب بالا داره . خودشم من فوبیای امپول دارم هیچ وقت نمیرم واس سرما خو ...

تنگی نفس از علائمش ها

با تُرُشانَش تُرُشَم ،  با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎.     قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن.              5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦‍♀️            بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴 
کی استان فارس هست کی میدونه اونجام اومده یا نه

من شنیدم تا استهبان اومده دیگه راست و دروغشو نمیدونم/😐

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید