بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آبجی آخه میگن ۱۶ هزار نفر تو چین درمان شدن ! 😐🤦🏻♂️🤦🏻♂️ نمیدونم واقعیته البته !
اونجا چینه
اینجا ایرااااااااانه
با تُرُشانَش تُرُشَم ، با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎. قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن. 5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦♀️ بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴
بذار امار از ۲هزارتای چین تو ایران بالاتر بره رکورد چین رو بزنن بعد مدارس پیش دبستانی رو تعطیل میکنن ...
فقط باید تاسف بخوریم
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
واقعا؟تب ندارم که اخ میگن کورونا تب بالا داره . خودشم من فوبیای امپول دارم هیچ وقت نمیرم واس سرما خوردگی دکتر . تو خونمم بچه کوچیک دارم . من نمیتونم برم دکتر . تازه برم فقط سرما خوردگی باشه بهم گیر میذن کلی ازمایش اینا . بعدش قرنطیه که میکنن یعنی کجا میبرن؟
واقعا؟تب ندارم که اخ میگن کورونا تب بالا داره . خودشم من فوبیای امپول دارم هیچ وقت نمیرم واس سرما خو ...
تنگی نفس از علائمش ها
با تُرُشانَش تُرُشَم ، با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎. قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن. 5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦♀️ بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴