من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
متأسف باش براي ادم هايي كه تو عصر جاهليت موندن و حاليشون نيست زندگي مشترك يعني هر چي تو اون زندگي حا ...
تربیت غلط خانواده یعنی اینکه زن اونقدر بی عرضه باشه که جرات نداشته باشه به همسرش بگه چرا خرج و مخارج زندگی رو تامین نمیکنی و متوسل به یواشکی برداشتن بشه . زنی که تو زندگی اینقدر خودش رو حقیر کنه باید بره بمیره و ننگ بر اون ت ربیت خانوادگی که اجازه یواشکی برداشتن بهش بده
راستی بعد ازدواج به لحاظ قانونی درامد و... نصف نصفه یعنی بخای طلاقم بگیری هرچی تو زندگی مسترک ...
میشه ماده قانونی این نظر گهر بار رو لطف کنی . عزیزم توی ایران چنین قانونی نیست مگر اینکه قبل ازدواج به صورت ثبتی در عقدنامه یا هر طریق دیگری قید شده باشه
چندتا تاپیک رو خوندم مخ آدم سوت میکشه از اینهمه بی فرهنگی...
بعد ما میایم دفاع میکنیم حقوق زن ها رو بگیریم
عزیز من حتی اگر مظلوم هم باشیم حق نداریم نامرد باشیم . حق نداریم به اعتماد طرف مقابلمون خیانت کنیم. تیریپ روشنفکری برمیدارین و دم از انسانیت میزنین بعد به خودتون اجازه میدین بدون هماهنگی با همسر از حساب مشترکتون پول بردارید؟!