2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
راستی بعد ازدواج به لحاظ قانونی درامد و... نصف نصفه  یعنی بخای طلاقم بگیری هرچی تو زندگی مسترک ...

باشه عزیزم شما راس میگی . اما من تو زندگی خودم  شیوه خودمو دارم و خیلی راضی ام . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ گفتییی خواهر داغ دلم تازه شد منم شاغلم با دوتا بچه ی کوچیک از 6 صبح تا 5 غروب سرکارم پدرم در میاد تازه خنده داره از پوله خودم میخوام خرج کنم دستم میلرزه نه که بترسم یا خسیس باشم نه بخاطر اینکه همه چیزو حساب کتاب می کنیم نمیخوام چیزی کم و کسر بیاد و تا آخر برج مشکل پیش نیاد همیشه هم حسرت خوابیدن دارم🥴🥴🥴

من مجرد بودم پدرم فوت کرده بود مادرمم ازدواج مجدد کرد بقیه هم مث گرگ دنبال دریدنم بود خداروشکر تونست ...

الان متاهلی؟؟  سعیمو میکنم 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
وای بچه ها من دارم از استرس گریه میکنم بخدا شما دیگه سرزنش نکنید بگید چکار کنم

والا اگه انقد پول داشتین که از سودش خودت تنهایی ماهی یکی دوتومن خرج میکردی و بعد از مدتها شوهرت فهمیده. یعنی خیلی پولدارین 

چرا خودش بهت نمیداد که اینجوری نشه

از این میسوزم که میگن پول زن و مرد یکیه در حالی که نیست😐

واقعا 

کدوم زنه احمقی کار میکنه بعد ماهی دوتومنشا شوهره یواشکی برمیداره اونوقت ککشم نمیگزه؟؟؟؟

کسی که بگه ما اینطوری هستیم دروغ گوی کثیفه

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
نه عزیزم...خیلی فرق داره ... من شاغلم وبه محض رسیدن به خونه باید تمام این کارارو بکنم.فرقم با زن خان ...

ایول زدی تو خال

حرفت کاملا درسته

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
واقعا  کدوم زنه احمقی کار میکنه بعد ماهی دوتومنشا شوهره یواشکی برمیداره اونوقت ککشم نمیگزه؟؟؟؟ ...

قرار نبست زن خرج مردو بده ..این وظیفه ی مرد هست که تمام نیازهای مادیه زن و برطرف کنه.  بنابراین پوله مرد ودرامد مرد برای رفاه زنو بچه اش است ..بنابراین زنی که یالیان سال تو زندگی مشترک بوده صدالبته سختی و نداری و کمبود مردو تحمل کرده پس بنابراین حقش است که تو دارایی مرد هم به همون اندازه ی نداری مشارکت داسته باشه ...مگه بچه ی پنج ساله اس که ب ای خرید یه لباس اجازه بگیره که پول برداره یا نه ....تو رو خدا اینقد زنها رو ذلیل و خوا. نکنبن

نه قضیه فقط پول نیس گفتم چه پول چه وسیله  مسئله اون بی مسئولیتی و اون خیانت در امانته  چ ...

شما امانت میدونی ولی بنظر من این پول که تو حساب مشترکشون بوده ماله جفتشون بوده ...اینقد دارایی رو جدا از زن ندونین بخدااا ما زنا هم تو دارایی همسرامون شریکیم ...بخدا تو نداری باید درکشون کنیم خرف نزنیم چیزی نخواییم ..نخوریم نگردیم نپوشیدم اگه حرفی هم بزنیم زن بد و نساز میشیم ..زور داره تو دارایبیشون بگن فقط ما شما اجازه بگیر اگه من صلاح دونستم خرج کن ...

واقعا  کدوم زنه احمقی کار میکنه بعد ماهی دوتومنشا شوهره یواشکی برمیداره اونوقت  ککشم نمیگزه؟؟؟؟ ...

همون و بگو   اگه قرار باشه بری سرکار پولتو بدی شوهره نری  سنگین تره😕😕 بعدش دوباره به اون بگی کارتمو بده

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
قرار نبست زن خرج مردو بده ..این وظیفه ی مرد هست که تمام نیازهای مادیه زن و برطرف کنه.  بنابراین ...

آخی چقدرم شما زنا ذلیلید اینقدر که زنای ایرانی دزدی هاشون رو خوب جلوه میدن و هرکدوما تو خیابون میبینی با چه وضع افتضاحی میگردن و چه تیپای اجق وجقی میزنن تو به این میگی ذلیل بودن اگه ذلیل نبودید دیگه میخواستید چیکار کنید حتما لخت مادر زاد میگشتید و میگفتید شوهره غلط کرده چیزی بگه حقمونه

درضمن ریپلای نکن رو من من باتو حرف نزدم

همون و بگو   اگه قرار باشه بری سرکار پولتو بدی شوهره نری  سنگین تره😕😕 بعدش دوباره به اون ...

آره احمقا میگن همه چیز زن و مرد برای همه بعد که من میگم کدوم زنی درآمدشو شوهرش برداره هیچی نمیگه میگه نه اون فرق داره فقط ماله شوهر ماله جفتشونه

خو لامصب پس چی حرف میزنی که همه چیز زنه مرد واسه همه همه چیز از نظرش یعنی فقط پوله مرد😂

چقدر عوضن این زنا