2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
چقد بدجنسی....  من جای شوهرش بودم هزار بار عذرخواهی میکردم که حواسم به خرج خانومم و مادر بچم ن ...

بدجنس خودتی چقد بی ادبی 😊.  ایشون پنهان کاری کردی شاید شوهرش رو این پول حساب کرده بوده بیچاره چرا مث فمنیست ها جبهه میگیرین؟  این پول در اصل امانت بوده . این خانم و هر زن دیگه ای حق دارن واسه زندگیشون بچشون خودشون خرج کنن منتها  با مشورت و  اجازه . مردی که پولشو تو حساب زنش ریخته سفر خارجه میبره پول خورد و خوراک خوب میده  به نظرت  برا لباس و خرج شخصی پول نمیده؟؟!! مگر این که خانمش خیلی پرتوقع باشه ایشون سواستفاده کرده از نظر من!  چرا یه طرفه قضاوت میکنید؟. بخدا من شوهرت پرشکی  در سال دو نهایتا سه بار خرید لباس کنم  خرجی هم ماخی یه تومن ولی هیج وقت ازم نمیپرسه با پولی که دادم چه کردی  . شاید شما میگی خساست اما من راضیم هیج وقت به الم چیزی نبوده.  حالا اگه پول کمی بود قابل  قبول ولی ۵ تومن پنهانی توی ۴ ماه پول کمی نیست .  من خودم شاغلم پول با سختی به سختی میاد . 

خانماسرکاریه استاترمیگه ب حساب من میومده ک خرج میکردم بعدشوهر گردش حساب گرفته فهمیده اگه گردش حساب ازبانک بخوای بگیری باید خودصحب حساب باشه از خودپردازم فقط ده تای آخرو میده ک اونم باید کارت باهات باشه حالا شوهر اسی چجوری گردش حساب گرفته؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدجنس خودتی چقد بی ادبی 😊.  ایشون پنهان کاری کردی شاید شوهرش رو این پول حساب کرده بوده بیچاره ...

ربطی به سفر و خرج خوراک نداره 

نفقه یه مبلغ مشخصه که باید پرداخت بشه

من مردی و دیدم که واسه سفر و مهمونی و غذا خرج میکنه اما لباس و... براش تعریف نشده 

شما اجازه نداری اینجوری بهش انگ بزنی و دلشو بشکنی 

بجای دفاع از مردی که ندیدی دل یه زن که از ترس چهار میالیون با دست لرزون تاپیک زده و نشکن 

شاید لفظ بدجتس بی ادبی تعریف بشه اما حرفای شما به این خانوم قطعا بی ادبی محسوب میشه...

دلتون گرم 🌸
خانماسرکاریه استاترمیگه ب حساب من میومده ک خرج میکردم بعدشوهر گردش حساب گرفته فهمیده اگه گردش حساب ا ...

حتی اگر سرکاری باشه به عنوان ی نظرسنجی جالبه 

که چقدر زنها بعضی شون ذهن بسته و ذلیلی دارن که حق رو به مردی میدن که در عین دارایی به زنش سخت گرفته

دلتون گرم 🌸
ربطی به سفر و خرج خوراک نداره  نفقه یه مبلغ مشخصه که باید پرداخت بشه من مردی و دیدم که واسه ...

میگم که یه طرفه نرو .  شاید این اقا کم نذاشته و خانمش   توقع بالایی داره  ببین ۵ میلیون زباد نیست ولی پنهان کاریش خیلی زشته! زن از شوهرش ناراضیه بهش بگه به بزرگ ترا بگه تا درست مشکل روحل کنن . الکی از کار اشتباه دفاع نکنید لطفا .  

بدجنس خودتی چقد بی ادبی 😊.  ایشون پنهان کاری کردی شاید شوهرش رو این پول حساب کرده بوده بیچاره ...

راستی بعد ازدواج به لحاظ قانونی درامد و... نصف نصفه 

یعنی بخای طلاقم بگیری هرچی تو زندگی مسترک به دست اومده باید پنجاه پنجاه تقسیم بشه 

پس این زن به هر لحاظ که نگاه کنی عرفی شرعی فمنیستی حق داشته 

دلتون گرم 🌸
 میگم که یه طرفه نرو .  شاید این اقا کم نذاشته و خانمش   توقع بالایی داره  ببین ...

چهار پنج تو چهارماه اصلا زیاد نیست 

برای یه خانواده که میتونن سالی دو سفر خارجی برن 

تو که اون مرد و ندیدی دل این زن و به درد نیار با حرفت

دلتون گرم 🌸
نه عزیزم...خیلی فرق داره ... من شاغلم وبه محض رسیدن به خونه باید تمام این کارارو بکنم.فرقم با زن خان ...

دقیقا همینطوره‌

من که حتی مریض میشم اگه شوهرم باهام بیاد دکتر پول ویزیت رو از کارت خودم میده

و این باعث شده ازش متنفر بشم

همیشه هم طلبکاره ک تو اونطوری که من دلم می خواد ب خونه نمیرسی

بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

خوب کردی نوش جونت چه دزدی.این پول هم مال تو بوده هم همسرت.توام از سهم خودت برداشتی

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
خانماسرکاریه استاترمیگه ب حساب من میومده ک خرج میکردم بعدشوهر گردش حساب گرفته فهمیده اگه گردش حساب ا ...

ایول منم میخواستم همینو بگم

سرکاریه بابا

مگه شوهرش مونگوله که زنش ماهی دوتومن خرج کنه نپرسه از کجا میاری. مگه اینکه فک کنه زنش ببخشیدا خودفروشی میکنه پول درمیاره

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

دقیقا همینطوره‌ من که حتی مریض میشم اگه شوهرم باهام بیاد دکتر پول ویزیت رو از کارت خودم میده و این ...

باید بهش بگی هیچ جایی تو شرع و قانون ننوشته زن وظایف خونهدداری داره 

همین که یه زن تمکین کنه مرد باید مهریه و نفقه و اجرت المثل با احترام تقدیمش کنه

زن نباید پرتوقع و طلبکار باشه 

هرزنی  باید حقوق خودشو بدونه و از اول ببا تمام ناز و لطف زنانش این ها رو به همسرش یاداوری کنه تا از همون اول هیچ توقع اضافی ای پیش نیاد

دلتون گرم 🌸
سعیمو میکنم ممنونم ععیزم تو تاپیکم چیز خاصی ننوشتم بعضی دوستان در جریان کامل این دوسال من هستن کاربر ...

من مجرد بودم پدرم فوت کرده بود مادرمم ازدواج مجدد کرد بقیه هم مث گرگ دنبال دریدنم بود خداروشکر تونستم با پشتوانه پول از پسشون بربیام تو هم سعی کن مستقل شی

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

به نکته ظریفی اشاره کردی😁

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic