سعیده۱۲۳ مدیر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 713 عنوان بدبخت شدم! | مشاهده متن کامل بحث + 321639 بازدید | 1516 پست ما یه منبع درامدی داریم که پولش میاد به حساب منبعد من از اون حساب بدون اطلاع شوهرم خرج میکردمشوهرم رفته گردش حساب گرفته فهمیدهالان زنگ زد داره میاد خونهگفت بچه رو بفرست خونه مامانت من بیام تکلیفتو مشخص کنمدارم از استرس میمیرم! 1398/12/03 | 14:09 61 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران90 عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 6479 این جور مردا از زنایه مظلوم بدشون میاد . شوهره من وقتی با من دعواش میشه میگه مظلوم بازی درنیار یا سا ... 😂😂😂😂😂😂 و خدا هست ....
مرمر۷۷۷۷ عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 552 بذترین چیزی ک میتونه بگه این حرفه لطفا درست راهنمایی کنید واقعن چقدر راحت شده....خوبه شوهر ه هم بره پیش هرزهبگه پریشب نبودی تمکین کنی مجبور شدم پروفایلمو ببین لطفن😑اگه دیدی رعایت کن لطفن🤗اگه رعایت کردی خدا هر لحظه پشت و پناهت باشه😇
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22733 واااا😐 منتظری؟؟ نه بابا منتطر چی هستم. آخه جوری با استرس تاپیک زده بودی من گفتم الان دور از جونت تو راه بیمارستانی😐 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
zhina71 عضویت: 1396/06/16 تعداد پست: 3505 نترس بابا بهش بگو خودت باید عقلت میرسید زن خرج داره بعدش من فکر کردم خودت متوجه شدی پول برداشتم وگرنه زودتر میگفتم وگرنه از کجا میاوردم هزینه خودم وبچه پس کوتاهی از خودته
سعیده۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 713 روی هم چقدر خرج کردی بیشتر از ده ملیون نه چه خبره کلا تو چهار ماه شاید پنج تومن بشهالان که صورتحسابو میبینم اونقدرها که خودم فک میکنم خرج نشده
khojelnazdune عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 16374 توجیهش کن وبعد بگو. باید بهم ماهیانه بدی منم خرج دارم آخه خرج خونه که ربطی به زن نداره. ایشالا خیره نگران نباش صلوات بفرست تو نخ ما نباش گره میخوری
چاندی عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8313 وای ببین خرجارا که کردی بنویس اخرشم بگو ببخشید و معذرت خواهی کن خیلی خوذت رو مظلوم بگیر یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
شاداب۷۲ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 3035 نه چه خبره کلا تو چهار ماه شاید پنج تومن بشه الان که صورتحسابو میبینم اونقدرها که خودم فک میکنم خرج ... تو چهارماه پنج میلیون رو چکارکردی
سعیده۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 713 نه بابا منتطر چی هستم. آخه موری با استرس تاپیک زده بودی من گفتم الان دور از جونت تو راه بیمارستانی😐 الان خدا رو شکر اروم تر شدمانقدر استرس داشتم بچه هم ترسیده بود😢 ایشالله که خدا به خیر بگذرونه
_mahjan_ عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6751 معذرت بخواه و قبول کن که اشتباه کردیدهن به دهنش نذار و حاضر جوابی نکن تا آروم بشهصورت حساب خریداتو نشون بده و بعد که عصبانیتش فروکش کرد براش دلایلتو بگو مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
باران90 عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 6479 دوست منم جدا شده و نفری ۱۵۰ به بچه هاش میرسه. حتما حقوق شوهرش خیلی پایین بوده!!!هرسال باید برن درخواست جدید بدن براساس تورم و افزایش حقوق زیاد میشه و خدا هست ....
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22733 الان خدا رو شکر اروم تر شدم انقدر استرس داشتم بچه هم ترسیده بود😢 ایشالله که خدا به خیر بگذر ... انشالله که بخیر میگذره. اما عزیزم شما اگه بخوای خرج کنی. بگو من امروز اینقدر خرج کردم. تمام شد رفت. آخه یهو میره پرینت میگیره میبینه اینقدر خرج شده معلومه کپ میکنه. تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سعیده۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 713 [QUOTE=125326732]تو چهارماه پنج میلیون رو چکارکردی[/QUOTEپول ارایشگاه دادم برا بچم لباس خریدم یدونه رو تختی خریدم برا عید ظرف خریدمخیر سرم یه کم پس انداز کردم برا خرجای شب عید
مانیمن عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 626 نمیدونم فعلا بیاد بهش توضیح بدم ببینم چی میگه نترس بابا هیچکاری نمیکنه دختر اصلانترس خوب کردی میخاست پول بده
باران90 عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 6479 نظر من اینه...شما میتونی انجام بدی الحمدالله مشکلی ندارم ازین بابت که بخوام همچین کاری انجام بدم!!!! و خدا هست ....