شما دزد نیستی اسی جون خیلی خیلی بیخیالی نگفتی این پولاروخرج میکنم بعد شوهرم بفهمه چی جوابش بدم الانم اتفاقی که افتاده از یکی قرض بگیر تا اومد بهش بده تا خداینکرده دعواتون نشه بعدکم کم پس انداز کن قرضت برگردون
چرا خدایی ناراحت میشدم،ولی طبق گفته استاتر شوهرش بهش نفقه نمیده بیشتر براخانوادش خرج میکنه ،من ازاین ...
منم از این لحاظ حق رو میدم به استارتر ولی اصل قضیه رو ببین به خدا من خودم مرد بودم و زنم اینطوری میکرد خیلی ناراحت میشدم فکر میکردم خیلی چیزای دیگه ازم پنهون میکنه که من نمیدونم😞
به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
بعدم تو خونه خودش خرج کردی دیگه .برای غریبه که خرج نکردی.
یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________