2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واست صلوات فرستادم

انشالله ک همه چی ب خوبی پیش بره

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
ماهی یکی دو تومن

بدون اجازه ماهی یکی دوتومن لااقل میگفتی شاید رو اون پول حساب کرده بود برا کاری

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

من فقط فکر آینده ام که همسر استارتر دیگه بهشون اعتماد نداره و کارتو ازش میگیره یا دایم کنترل می‌کنه. اونوقت این بنده خدا که الانم عادت کرده به اینجور خرج کردن چقدر براش زندگی سخت میشه😞

بخدا خیلی کاربرای عجیبی هستید  ۲میلیون مگه چقدر پول آخه؟ من آدم پولداری نیستم خودمم کار میکنم ...

فرزندم ماهی دو میلیون

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

اسی چی شد اومد 

اگه طلا خریده بودی الان که شده ششصد تومن دور سرت می‌چرخید 🤭 

بنظرم فعلا فرار کن تا عصبانیتش بخوابه یا برو تو اتاق درو قفل کن ازونجا براش توضیح بده تا آرومتر بشه 

در مسیر مینیمالیسم

بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

اولا بنظرمن ک پول شماواون نداره 

ولی خب دوستم ازاعتمادش سوء استفاده کردی

حالاهروقت اومداااصللااااا گاردنگیرنگوای خوب کردم حقم بود

دلیلاتومنطقی براش توضیح بدی نشونم بدی ک خودتم یکم ناراحت شدی وب اشتباهت پی بردی بگو ک خودتم ته دلت ب اینطور استفاده کردن راضی نبودی

خلاصه ن حق رو ب اون بده ن خودت

🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

متاهل وصدالبته متعهد💍                             🧿