عزیزم این حرفو نزن مگه چیکلر کردی اون پول پوله توهم بوده اگه پول اون با پول تو فرق داره ونباید بهش دست بزنی خب توی چیزای دیگه هم شریک نباشید دیگه پس زندگی زناشویی یعنی چی
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ببین استاتر از این موقعیت استفاده کن ،شاید در ظااهر الان برات شر باشه،ولی درکنارهرشری خیری هست،خواهرمنم شوهرش مثل شوهرشمابود،براخانوادش خرج میکرد ولی میرسید به خواهرم وبچهاش میگفت ندارم وقسط دارم،خواهرم گفت یه بار ده تومن ازجیبش بردم ،ده تومن روازش میگیره تیکیه تیکه میکنه ومیزنه توگوش خواهرم میگه بی اجازه برداشتی،خواهرم گفت اون سیلی باعث شدازخواب بیداربشم،وقتی دیدم سطع شعورش اینه که به زنش میگه دزد دوباره دست کردم تو جیبش ورقمای بالاتر وخرج میکردم،دعواپشت دعوا ،تااخرش خواهرم موفق شدش ،توهم الان یه قدم ازموضعت عقب بکش،ولی برای روزای بعد دوقدم برو جلوتر