2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
اره واقعا منم میگم تانیومده به منم 2600 بده نمیده لعنتی

منم یه سه تومنی لازم دارم میخوایم خونه درست کنیم .اگه گرفتی به من خبربده توصف وایسم

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
من موندم چرا شوهره نمیرسه ببینیم آخر این فیلم سینمایی هندی چی میشه

شوهره کارمنده  تا تعطیل بشه برسه خونه یکی دو ساعت دیگست

امیدوارم هیچوقت تو زندگی شما از این فیلم هندیا پیش نیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حالا شده که بخاطر کوچکترین مخالفتی که در برابر شوهرت کرده باشی به بدترین شکل ممکن تحقیرت کرده باش ...

خوب دوست من مشکلت همینه دیگه نمی تونید زندگی رو بخاطر همدیگه باشیرینی تحمل کنید دیگه

بدتر نگرانم کردید شماها  با این پول برا بچه لباس خریدم یا تو خونه برا مواد غذایی و اینا خرج کر ...

خب عزیزم خرج بچه هاش کردی بهش بگو...ولی خب ما از وضع شوهرت خبر نداریم ممکنه دستش خالی باشه و نباید واسه بچه ها همیشه خرج میکردی.

بله بله کلام شما کاملا متین از کارت خودش ولی از پوله همسرش😁 البته بی خیال بزار اسی خوش باشه نوشه ...

خوب مشکل اینجاست،که ایا پوله زن ومرد ازهم جداست،هیچ شرعی هم اینو نمیگه ونیمخواد،چطور موقع عقد ،عاقد میخونه که درخوشی وناخوشی،درمریضی در نداری وهمه احوال پشت هم باشین وهمو درک کنین،ولی موقعی که حرف ازپوله باشه بگن ماله مرده وزن اگه برداره دزده

شوهره کارمنده  تا تعطیل بشه برسه خونه یکی دو ساعت دیگست امیدوارم هیچوقت تو زندگی شما از این فی ...

آره ایشالا هیچوقت کسی از شوهرش پول بر نداره تا این جریانا پیش نیاد

وای اسی مگه شوهرت خودش نمیدونسته چقدر حقوق میگیره؟؟؟یعنی نمیفهمیده دوتومنش نیست؟

خیلی برای سوال شده این🤔

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
خوب مشکل اینجاست،که ایا پوله زن ومرد ازهم جداست،هیچ شرعی هم اینو نمیگه ونیمخواد،چطور موقع عقد ،عاقد ...

یعنی برا خودتم همینو میگی بری کار کنی شوهرت پولتا ازت بگیره چون شما دونفر یکی هستید؟؟؟اگه اینطور باشه پس چه زنه خوبی هستی😊

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
یعنی برا خودتم همینو میگی بری کار کنی شوهرت پولتا ازت بگیره چون شما دونفر یکی هستید؟؟؟اگه اینطور باش ...

خوب خدایی من کارمند نیستم،ولی اکثر اوقات که پولی پس اندازداشتم به شوهرم دادم،ولی خواهرم کارمنده  کارت حقوقش دست شوهرشه،میگه زن وشوهر این حرفا رو باهم ندارن باهم مساوین درهمه چی 

یعنی برا خودتم همینو میگی بری کار کنی شوهرت پولتا ازت بگیره چون شما دونفر یکی هستید؟؟؟اگه اینطور باش ...

نه من و شوهرم من وتو نداریم اول زندگیمون بهم گفت اول زندگیمونه هرچی پول دارم مال تو فقط اول زندگی ازم اجازه بگیر منم گرفتم اونم گفت اجازه گرفته نگرفته همش مال توعن دیگه الانم وگه پول توکارتش باشه وتو جیبش نباشه ازمن می گیره منم همینطور