2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321583 بازدید | 1516 پست
عزیزم دیگه نمیتونم چطوری بهتون بگم که اگه مرد نفقه نده زن میتونه یواشکی برداره اسمش هم دزدی نیست! م ...

جانه من بگو پس شوهر منم که خرجی جدا بهم نده همین الان به مدت چند ماه برم یواشکی از کارتش پول اونم دوتمن بردارم بعد چندماه بفهمه 

بعد بریم دادگاه حق رو به من میدن؟

اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقا این تاپیک اگه واسه استارتر راه کار نشون نداد حداقل باعث شد بعضیا بیان بگن واه دوتومن که پولی نیست من پول یه آرایشگاه رفتنم فقط دوتومن میشه😐بابا والله ب قرآن همه خرج میکنن کسی با باد هوا زنده نیست😟

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
فقط همین وگرنه شوهرش باید باید و باید بهش خرجی بده ولی پنهانکاری اونم به این مبلغ زیاد ... خودشو تو ...

مبلغش واقعا زیاد نیس بخدا عزیزم خیلی بدبختی شده خرجا ولی از نظر پنهان کاری بله‌.استرتار هم نمیخواسته اینجوری بشه شاید 

ببخشید خوشگل من میگه ایشون فقط خورد و خوراک خونه مثل سیب زمینی و پیاز و این چیزا میخریده هیچ پولی به ...

میشه جواب سوالما بدی تا منم که مثل اسی هستم برم همین کارو بکنم

لطفا جواب بده خواهشا

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
تو این شرایط پر از ترس و استرسم حوصله دفاع از خودم رو ندارم  لطفا درک کنید

گوش نمی دی آخه عزیز من کمی به هم دیگه سعب کن احترام بزارید تو شروع کن ببین اون اگه واست صدبرابرشو انجام نداد حالا کاریه که شده مبادا جلوشوهرت خودت رو تبرعه کنی کاری که توی صفحه ۸ یا ۹ گفتم رو بکن عزیزم

جانه من بگو پس شوهر منم که خرجی جدا بهم نده همین الان به مدت چند ماه برم یواشکی از کارتش پول اونم دو ...

بله عزیزم برو بردار😁

اگه همسرتون بهتون خرج نمیده نفقه گردنشه حالا از هر راهی دوست داشتی پولشو بردار نه حرام نه دزدی 

بلاخره رسیدم صفحه آخر اگه خدابخواد  میگم شوهرت یه شهردیگه کارمیکنه که هنوز نرسیده؟یاترافیکه؟

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
باشه من دزدم قبول   فقط لطفا از تاپیک برو بیرون

نه منم شرایطم مثل شمام فقط اینکارو تاحالا نکردم

فقط میخوام بدونم مشکلی نیست از لحاظ قانونی که منم همین کارو بکنم لطفا جواب بدید منم برم دوملیون از شوهرم هرماه یواشکی بردارم دادگا۶ حق رو به من میده؟🤔

عزیزم الان بهترین کار اینه که وقتی اومد بلبل زبونی نکنی با حالت شرمندگی بگی قبول دارم کارم اشتباه بوده و من هم دلایلی داشتم ولی باز هم اگر از نظر تو منطقی نیست من از مادرم قرض میگیرم بهت پس میدم.

جلوش نایست خدایی نکرده میزنه ناکارت میکنه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
به جای کوچیک کردن شوهرت جلو جمع کمی عاشقش باش کاملا معلومه چقدر به شوهرت احترام می ذاری واقعا که! حا ...

تا حالا شده که بخاطر کوچکترین مخالفتی که در برابر شوهرت کرده باشی به بدترین شکل ممکن تحقیرت کرده باشه یا کتک خورده باشی ؟!! تو این شرایط عشق و احترامی نمیمونه دیگه فقط تحمله اونم بخاطر بچه ای که بشدت وابستست

بله عزیزم برو بردار😁 اگه همسرتون بهتون خرج نمیده نفقه گردنشه حالا از هر راهی دوست داشتی پولشو بردا ...

یه اسکرین میگیرم از حرفت و اگه قاضی متهمم کرد میگم این خانم گفتن حق باتوعه میتونی برداری😁