آقا این تاپیک اگه واسه استارتر راه کار نشون نداد حداقل باعث شد بعضیا بیان بگن واه دوتومن که پولی نیست من پول یه آرایشگاه رفتنم فقط دوتومن میشه😐بابا والله ب قرآن همه خرج میکنن کسی با باد هوا زنده نیست😟
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
تو این شرایط پر از ترس و استرسم حوصله دفاع از خودم رو ندارم لطفا درک کنید
گوش نمی دی آخه عزیز من کمی به هم دیگه سعب کن احترام بزارید تو شروع کن ببین اون اگه واست صدبرابرشو انجام نداد حالا کاریه که شده مبادا جلوشوهرت خودت رو تبرعه کنی کاری که توی صفحه ۸ یا ۹ گفتم رو بکن عزیزم
عزیزم الان بهترین کار اینه که وقتی اومد بلبل زبونی نکنی با حالت شرمندگی بگی قبول دارم کارم اشتباه بوده و من هم دلایلی داشتم ولی باز هم اگر از نظر تو منطقی نیست من از مادرم قرض میگیرم بهت پس میدم.
جلوش نایست خدایی نکرده میزنه ناکارت میکنه
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
به جای کوچیک کردن شوهرت جلو جمع کمی عاشقش باش کاملا معلومه چقدر به شوهرت احترام می ذاری واقعا که! حا ...
تا حالا شده که بخاطر کوچکترین مخالفتی که در برابر شوهرت کرده باشی به بدترین شکل ممکن تحقیرت کرده باشه یا کتک خورده باشی ؟!! تو این شرایط عشق و احترامی نمیمونه دیگه فقط تحمله اونم بخاطر بچه ای که بشدت وابستست