2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست

استارتر...من که نخوندم پستها ت رو ...

ولی خوب محض اطلاع دوستان و شما باید عرض کنم که:

۱. نزدیک ۶ ماهه دامنه نوسان فرابورس از ده درصد شده ۳ درصد. 

۲. کارگزاری حداقل بعد از دو روز کاری پول خرید و فروش سهم رو به حساب واریز میکنه. 

۳. امکان تعریف حساب مشترک تا پارسال در سامانه وجود نداشت. 

۴. ریز  فعالیتهای بورسی برای دارنده حساب و اکانت کارگزاری هر شب اس ام اس میشه! بی برو و برگشت!

و من الله توفیق. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من بعنوان یه دکترای حقوق و وکیل، از نگاه قانونی نگاه کردم به این قضیه... قرار نیست زن به بهانه ...

میگم شوهر اومد خونه دید غذا روگازه خانومم رفته خونه باباش حق نداره بخوره چون من زحمت کشیدم  اینکارش یعنی دزدی کرده  باید زنگ بزنه اطلاع بده  بدیش اینه کارای اقایون دیده میشه ما خانوما خورده میشه مثله حقمون 

استارتر...من که نخوندم پستها ت رو ... ولی خوب محض اطلاع دوستان و شما باید عرض کنم که: ۱. نزدیک ۶ م ...

۱. بازار پایه ۳ درصده ، بورس و فرابورس پنج درصد اینکه من گفتم ده درصد یعنی منفی پنج اگه بخری بعدش صف خرید بشه مثبت پنج بفروشی ۱۰ درصد میگیری

۲. من نگفتم حساب مشترک داریم شوهرم با کد بورسی من کار میکنه بنابرین پول هم به حساب من واریز میشه

۳. تمام پیامهای خرید و فروش برا خودم اس ام اس میاد و همچنین ایمیل میشه

خب خانومای گل گلاب خدا کنه این زوج عزیز مشکلشون حل شده باشه ولی توروخدا  یکم به خودتون بها بدین  شما توخونه کار میکنین  همونطور که شوهرتون میاد بدون اجازه شما از تمیزی خونه لذت میبره از قد کشیدن بچش لذت میبره از غذای گرمی که اماده کردین براش شمام حق دارین به اندازه وسع همسرتون از پولی که درمیاره بدون نگرانی استفاده کنین وازخریدتون لذت ببرین  خوشبخت و کامروا باشین شبتون رویایی

کسی کپک زیر برف نیست . شوهر بعضیا آدم نیستن و بعضی از خانما هم حیفه بهشون بگی همسر و مادر . متاسفم ب ...

متأسف باش براي ادم هايي كه تو عصر جاهليت موندن و حاليشون نيست زندگي مشترك يعني هر چي تو اون زندگي حاصل ميشه متعلق به هر دو طرف و افكار كهنه ايراني هاست كه مرد رو مالك همه چيز و همه كس ميدونه البته كه اين افكار برخواسته از تربيت غلط خانواده هاست متاسفانه