چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
[QUOTE=125394117]به متن تاپیک دقت کنید، طبق متنش، این حساب حساب مشترکشون بوده که بدون اطلاع شوهرش خرج کرده... خب مشترک بوده برای زندگی مشترکم خرج شده خیانت درامانت ؟ دزدی؟
عزیزم تو خوده اسلامم گفته زن وظیفش نیست توخونه کار کنه اما مرده وظیفشه هزینه کنه زن باید ...
بله دیگه زن برای کوچکترین کاری که تو خونه شوهرش انجام میده میتونه مزد بگیره حتی برای شیر دادن و بچه بزذگ کردنولی ما خانماا از حق خودمون میگذریم دور از جون همتون مثل کلفت کار میکنم اونم خانه دااری که خدااایی فرسایشی هست ...بعد حالا اجازه خرج کردن از پول شوهرمنداریم. ...همیشه هم بابد حسرت بدل همه چی باشیم...حالا خانما ریختن اینجااا مدافع جیب آقا شدن ..اونم کسی که در آمد ماهیانه ۲۰ میلیونی داره
[QUOTE=125394117]به متن تاپیک دقت کنید، طبق متنش، این حساب حساب مشترکشون بوده که بدون اطلاع شوهرش خر ...
والا من بعنوان یه دکترای حقوق و وکیل، از نگاه قانونی نگاه کردم به این قضیه... قرار نیست زن به بهانه خست مرد،.مخفیانه پول برداره... اینطوری که بنیان خانواده منفجر میشه! بهرحال کارش توجیه قانونی و عرفی نداره
همه سهم ها سالی یبار مجمع سالانه دارن که سود کمی میدن ولی حتی اگه تک سهم باشی هم میتونی تو دو ...
بلخره اومد چ کرد؟
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️