2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321639 بازدید | 1516 پست
تو فکر اینم عکس پروفایلتو بهش نشون بدم‌ یکم دور هم شاد باشیم😂😂😂

😂😂فکرت درسته

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب شما که ی چیزی برا بچت میگرفتی و میگی شوهرتم پول نمیداد خب شوهرت وقتی اون لباسو میدید نمیگفت با کدوم پول گرفتی خب حتما میدونست داری خرج میکنی دیگه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
میگم شوهر اومد خونه دید غذا روگازه خانومم رفته خونه باباش حق نداره بخوره چون من زحمت کشیدم  این ...

وااااااا😦😦

ینی شما غذا پختی برا ناهار ولی رفتی خونه بابات

شوهرت گشنش بود چون تو زحمت کشیدی باید زنگ بزنه بهت خبر بده ک میخام غذا بخورم؟؟😬😠

جلل الخالق این دیگ چ قانونیه

چ مملکتی شده برا غذاهم باید زنگ زد خبر داد😐😐😐

شما خودت یکم فک کن 

بقوله مادربزرگم عقلتو صدا کن

الان شما غذات رو گازه برا همه درس کردی 

تو کارتتم کلی پوله با اعتماد دادی دست همسرت

از غذات بخورن ناراحت میشی یا بری ببینی چقد از پولتو یواشکی برداشته و نگفته؟؟؟

این چ بهونه هایی ک مسخره اییه

بخدا ادم میخونه شاخ از همه جاش میزنه بیرون😐😐

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}

چی شد اخرش .دو ساعته پنجاهوشیش صفه خوندم ببینم اخرش چی شد .شبیه فیلمای اصغرفرهادی پایان داستان بازه انگار .اسی بیا تعریف کن دیگه

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
وااااااا😦😦 ینی شما غذا پختی برا ناهار ولی رفتی خونه بابات شوهرت گشنش بود چون تو زحمت کشیدی باید ...

عزیزه من منظورم این بود زن و شوهر برای هم دیگه کار میکنن  زندگیشون مشترکه  هر وقت هرجا لازم باشه میتونن از دست رنج هم استفاده کنن بی نگرانی منظورم اینه مگه شوهر از زحمات زن استفاده میکنه اجازه میگیره که زن بگیره

عزیزم من حرف بعضی از کاربرا رو قبول دارم دزدی دزدیه چه از غریبه چه از اشنا من خودم 5 ساله سرمایه شوهرم تو حسابمه ولی بی اجازه یه هزاریش برنداشتم در صورتی که خودش میگه نیاز داری بردار ولی من بهش گفتم نه دوست دارم از کارت حقوقت هرچی. دوست داری بهم بدی خیلی وقتا هم پول بهم نمیده میگه ندارم در صورتی که تو همون حساب که مال منه مفدار قابل توجه پوله ولی من باز بهش دست درازی نمیکنم این کار یعنی امانت داری یعنی خیانت در امانت 

کار استارتر بد نبود،اینکه اطلاع نمیداد ب همسرش بد بود

مرد طفلک واسه خودش برنامه ریزی مالی کرده بود یهو دید اینهمه از حساب کم شده(البته من نخوندم استارتر چند ماه برداشت میکرد از حساب)

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

کشتت یا نه هنوز؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اسی شوهرت اومد چی گفت?:: بعد من داشتم ب این فکر میکردم حساب برای شما بوده شوهرت چطور رفته پرینت در ...

تو صفحات اول توضیح دادم خودظ تحویلداره بانکه شماره ملی بزنه همه حسابها میاد راحت صورتحسابو میگیره