2777
2789
عنوان

بدبخت شدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 321584 بازدید | 1516 پست
چرا فک میکنی واقعی نیست؟! شوهر من خیلی بی توجه هست مثلا مو رنگ کردن و ناخن و اینا رو اصلا متوج ...

چه میدونم عزیزم... زندگی ها باهم فرق داره من طبق شرایط خودم گفتم واقعی نیست مگه شوهرت نمی‌فهمه... آخه شوهر من 6 دونگ حواسش به منه. یه دونه سنجاق سر هم بخرم درجا میفهمه. 

اگه یه بسته کبریت برای خونه هم بخرم میفهمه 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سال پیش که مجرد بودم خونه بابام اینا... یه زن و شوهر بودن یکسال ازدواج کرده بودن.... طبقه چهارم ...

بگو عزیزم ما هستیم

من بعد از گذر از رنج ها قوی تر خواهم شد💔دردی که مرا نکشد قوی ترم خواهد کرد
چه میدونم عزیزم... زندگی ها باهم فرق داره من طبق شرایط خودم گفتم واقعی نیست مگه شوهرت نمی‌فهمه... آخ ...

شوهر منم میفهمه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
300😐 نمیشه گفت خسیسه برا خورد و خوراک خوب خرج میکنه . امثال دوبار مسافرت خارج از کشور رفتیم. ولی مث ...

از ۵ تومن ۳۰۰ پس انداز کردی؟

اکثر اقایون اخلاقشون همینه پس نمیشه گفت خسیسه اگه واسه چیزای ضروری پول خرج نمیکرد اون وقت میشد خسیس 

چند سال پیش که مجرد بودم خونه بابام اینا... یه زن و شوهر بودن یکسال ازدواج کرده بودن.... طبقه چهارم ...

بگوووووووو

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
اگه می فهمید که من اینکار رو نمیکردم از اول زندگیمون همینجوری بوده 

خوب کاری کردی عزیزم اگه داره خرج کن

اگه تو خرج نکنی یکی دیگه پیدا میشه خرج میکنه 

شوهرتم چند روز غر میزنه بعدش خوب میشه

با احمق ها بحث نمیکنم   
بچه ها الان شوهرم اومد بچه رو برد بعد صورتحسابم داد گفت که من دو ساعت میرم بیرون  یکی یکی خرجا ...

اخ آخ بدبین شده... چقد بد... کاش باهاش روراست بودی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

چقدر بعضیا بیشعورن واقعا

اولا شوهرش بهش خرجی نمیداده 😒

دوست داشته خرج کرده اگه بهش خرجی میداد اینجوری نمیشد(پس مقصر اصلی همسرش هست اینکه اونم اشتباه کرده رو قبول دارم اما حق ندارین قضاوتش کنید)

یک میلیون یا دومیلیون ماهیانه پولی نیست واقعا مردم هزارتا خرج دارن مخصوصا اینکه بچه هم داره

اینکه شماها انقدر پول به چشتون ندیدین مشکل خودتونه 😏

اونایی هم که بهش گفتن خاک تو سرت کاملا معلومه از بی پولی و حسادت به همین حسابی که دست این خانم بوده دارن منفجر میشن 

لازم نیست عقده هاتون رو اینجا خالی کنید

برای همینه خوشبخت نیستید چون نمک هستید روی زخم بقیه خدا هم داره توی زندگی واقعی نشونتون میده

بگو

خلاصش میشه اینکه.... زنه گفت شوهرم میخواد منو بکشه... 

امشب به قصد کشت منو گرفت زد.... خدایی هم اومد خونه ما سر و وضعش کبود بود.... گفت من یواشکی زنگ زدم خانوادم.... اوناهم زنگ زدن خانواده شوهرم.... باهم دوتا خانواده اومدن اینجا حرف زدن مثلا آشتی دادن‌ بعد که رفتن شوهرم گفت الان دوباره میکشمت.

حالا شوهرشم سر این میخواسته زنشو بکشه و خیلی کتک زده بوده که.... 3 ماه پیش از شریکش یه چک میگیره به اندازه تمام سرمایه اش... و از اون شریک جدا میشه.... چک رو میده به زنش میگه بریز تو حساب خودت چون حساب من بلوکه است و نمیشه و اینا.... زنه پول رو میریزه بعد احمق خاک تو سر.... تمام اون پول رو تا قرون آخر توی این 3 ماه برای خودش فقط فقط کیف و کفش و مانتو و شلوار و شال و روسری میخره.... بعدا رفتم اتاقشو دیدم... دیدم اتاقشو کرده مثل کمد های جنیفر لوپز!!!! 

بابام گفت اخه زن حسابی چرا اینکارو کردی... گفت من خونه بابام بودم عادت داشتم اینجوری کلی خرید کنم ولی از وقتی زنش شده بودم عقده ای شده بودم... فقط برای هر فصل برای من مانتو و کفش و اینا می‌گرفت. بعد منم نمیدونستم این پول سرمایه کل زندگی مون هست نگفت بابت چیه.... فقط چند میلیون پول داد گفت بذار حسابت باشه. 

بابام گفت حالا نمیشد لباس و کیف و کفش هارو مارک نمی‌گرفتی... معمولی میگرفتی... مگه خونه بابام مارک خرید می‌کردی آخه... 

بعد هم مرده اومد در مارو زد با کلی شرمندگی و عذرخواهی گفت فکر کنم زن من اینجاست تو خیابون نبود فکر کنم بیرون نرفته.... بابامم گفت آره اینجاست.... بعد با مرده تو حیاط حرف می‌زد.... بعدش زن و مرده رفتن خونه شون نمیدونم دیگه چیشد 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده