2777
2789
عنوان

بچه ها بچه ها نگران کرونا نباشید😀

| مشاهده متن کامل بحث + 4558 بازدید | 62 پست
دیدین تو اینستا بازیگره چه قاطی کرده میگه کرونا بیاد پایتخت چی کار میخوایید کنید جمع کنید مسئولین نم ...

کدوم بازیگره

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علی الحساب عرق نعنا بخور 

نمیدونم چ مرگمه دلدرد شدید و ببخشی بیرون روی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دارم گریه میکنم از درد 

Mylovesam20 سابقم نی نی یار لطف کرد کاربریمو بخاطر نظری ک دادم ترکوند 😂😂🙄کاربر قدیمم 
وضعیت فوق اضطراریه. چند روز دیگه متوجه میشین ،2تا مسافر به کانادا ولبنان از ایران آلوده بودن دیگه فک ...

پس چرا کشورهای دیگه این همه سرایت نکرده ایران طی دو سه روز آمار داره میره بالا ؟

اینجا چین و... نیست ایرانه عزیزم رسیدگی صفر اطلاع رسانی صفر امکانات صفر ومتاسفانه دولت دلسوزم صفر

چین تو عرض چند روز بیمارستان زد اونوقت ما چجوری میخوایم ی بیمارستان بسازیم .بیمارستان میخوان بزنن ی قرن طول میکشه 

اینجا چین و... نیست ایرانه عزیزم رسیدگی صفر اطلاع رسانی صفر امکانات صفر ومتاسفانه دولت دلسوزم صفر

اون بالاییا تو قم دارن جمع میکنن میرن لبنان از ترس کرونا تهرانم بیاد همشون از ایران میندازن میرن فقط مردم بیچاره میمونن با این ویروس

خوشبحالتون شما تو خونه هاتونین ما بدبختا تو خابگاه چیکار کنیم دیشب دونفر مشکوک ب کرونارو بردن بیمارستان😓

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍