2777
2789
عنوان

بچه ها بچه ها نگران کرونا نباشید😀

| مشاهده متن کامل بحث + 4558 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا کشورهای دیگه این همه سرایت نکرده ایران طی دو سه روز آمار داره میره بالا ؟

اینم سوال بود قربونت یعنی نفهمیدی???چون خیلی وقته شروع شده ولی به خآطرانتخابات صداش درنیومد کشورای دیگه انقد مثل ما خاک برسرنیستن

نمیدونم چ مرگمه دلدرد شدید و ببخشی بیرون روی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دارم گریه میکنم از درد 

عرق نعنا و نبات بخور یا اویشن دم کن با نبات بخور

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
تازه اینم هس

هنوز هم جدی نگرفتید واقعا تا خودتون به فکر خودتون نباشید هیچ کس کاری براتون ننیکنه امروز استان قم تو انتخابات نشون داد نکرده بودن یه ماسک بزنن. ...دیگه عمق فاجعه را باید فهمید چین با هفت میلیارد جمعیت تونست کنترلش کنه چون با جدیت رعایت میکردن نه همه چیو به شوخی بگیرن ...

بچه ها مگه نمیگن کرونا ادمای سالمو نمیکشه .پس لین زن ۴۰ ساله برا چی مرد بیماری زمینه ای داشت ؟

دختر عمه همسر من دو سال پیش از آنفولانزا فوت شد. همه میگفتن سالم بوده بعد معلوم شد مشکل کبدی داشته

آدم سالم با ویروس چیزیش نمیشه خیالت تخت

دختر عمه همسر من دو سال پیش از آنفولانزا فوت شد. همه میگفتن سالم بوده بعد معلوم شد مشکل کبدی داشته ...

الان نصف ایرانیا مشکل کبد چرب و ناراحتی قلبی عروقی و فشار خون بالا هستن ....علاوه برچاقی

اینم سوال بود قربونت یعنی نفهمیدی???چون خیلی وقته شروع شده ولی به خآطرانتخابات صداش درنیومد کشورای د ...

خاک تو سرشون با این انتخابات شون جون مردم براشون مهم نیست اگه واقعا پنهون کاری کردن انشالله خودشون هم دچارش بشن