2777
2789
عنوان

بچه ها بچه ها نگران کرونا نباشید😀

| مشاهده متن کامل بحث + 4558 بازدید | 62 پست

هر چیزی امکانش هست

ولی واقعأ پوست کلف شدیم

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها مگه نمیگن کرونا ادمای سالمو نمیکشه .پس لین زن ۴۰ ساله برا چی مرد بیماری زمینه ای داشت ؟

سوال منم هست😥

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بچه ها مگه نمیگن کرونا ادمای سالمو نمیکشه .پس لین زن ۴۰ ساله برا چی مرد بیماری زمینه ای داشت ؟

کدوم زن کدوم شهر

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
بچها ی ساعته دلدرد دارم بنظرتون کرونا دلدرد میگیره ادم؟؟؟

نه دلدرد نداره

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
آره واقعا هم میکشه.خدا ذلیلش کنه

طفلک تو. تاپیک فان زدی، ولی ملت اعصاب ندارن. کلا همه خمشگینن 🙄😎

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

دیدین تو اینستا بازیگره چه قاطی کرده میگه کرونا بیاد پایتخت چی کار میخوایید کنید جمع کنید مسئولین نمیتونید ول کنید برید 

چقد ترسیده بود از کرونا من اونو‌‌ دیدم وحشت کردم 

بچها ی ساعته دلدرد دارم بنظرتون کرونا دلدرد میگیره ادم؟؟؟

علی الحساب عرق نعنا بخور 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دیدین تو اینستا بازیگره چه قاطی کرده میگه کرونا بیاد پایتخت چی کار میخوایید کنید جمع کنید مسئولین نم ...

کدوم بازیگر

اینجا چین و... نیست ایرانه عزیزم رسیدگی صفر اطلاع رسانی صفر امکانات صفر ومتاسفانه دولت دلسوزم صفر