2777
2789
عنوان

عکس خریدای عیدمممم بیاینننن😘😍😚👕👖👗

| مشاهده متن کامل بحث + 134127 بازدید | 1510 پست
عمرا شال و کفشت قیمتش انقدر باشه من کفش یرند دکتر پاندورا میگیرم 200 و اینا میشه بعد تو اینو گرفتی ا ...

دکتر پاندورا کفش دویست تومن ب خیلی شاخه مثلا؟ تو جنس شلوارشو از نزدیک دیدی؟ چقد بی فرهنگی تو کلمه کلمه ی حرفاتون موج میزنه 

ندید بدید ک میگن شمایین 

شال هم همین قیمتاس کفشم همین قیمتاس 

برین بازار یکم بگردین بلکه دست از این عقاید مسخره تون بردارین 

اینکه شما جنس فیک و بنجول میخرین دلیل بر این نیس همه جنس بی کیفیت استفاده کنن

گزارش = ۲۰ صلوات واس حاجت دل مهربونتون

زدین لایک کنین بفرستم ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3933409/حس-یخی-دورهمی-شبانه-کیا-بیدارن-بیاین-حرف-بزنی

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر پاندورا کفش دویست تومن ب خیلی شاخه مثلا؟ تو جنس شلوارشو از نزدیک دیدی؟ چقد بی فرهنگی تو کلمه کل ...

من تازه داشتم میگفتم عه چقد قیمتهای خوبی خریده

نمیدونم چرا بچه ها اینجور میگن

گزارش = ۲۰ صلوات واس حاجت دل مهربونتون زدین لایک کنین بفرستم ممنون https://www.ninisite.com/dis ...

زدم عزیزم

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
من تازه داشتم میگفتم عه چقد قیمتهای خوبی خریده نمیدونم چرا بچه ها اینجور میگن

دقیقا همینطوره من یه مانتو خریدم ۵۰۰ یکی ۳۵۰ 

از سلسبیل حتی اسم مغازه رو هم گفتم ک برین قیمت بگیرین باز گفتن بهت انداختن بابا زرنگ تو بخر ارزون تر بخر

دقیقا همینطوره من یه مانتو خریدم ۵۰۰ یکی ۳۵۰  از سلسبیل حتی اسم مغازه رو هم گفتم ک برین قیمت ب ...

منم مانتو ۳۰۰ کفش ۱۶۹ کتونی ۴۸۰

شلوار ۱۳۸ کیف ۲۱۰ روسری ۱۲۰

باور کنید پولدارم نیستیم و مستاجریم و ماشینمونم پرایده

ولی قیمت همینه دیگه

عزیزم خیلی هم زیبا بودن  مبارکت باشه و با شادی تنت کنی  من عکس خریدای عیدم گذاشتم همه گف ...

سلام خانوم

با عرض معذرت ولی ایشون خودشون نظر خواستن

دلیل نمیشه شما بی احترامی کنید! اسکول؟ 

ایا در شأنتون هست این حرف رو میزنید!؟ 

خب بعضیا پسندشون بود بعضیاشون ن قرار نیست ک تو سلیقه بعضیا نباشه اسکول ب حساب بیان حرفتون اصلا منطقی نبود

با تشکر❤️

همسر خوب که داشته باشی به کسی نیاز نداری❤️🧿دوست دارم همسرم🧿❤️
سلام خانم ها شاید خیلیا این حرف من رو نخونن اما من مینویسم  دیشب از حرف های خوب تا بد دیدم از ...

عزیزم خریدات مبارکت باشه😘

اونجا که گفتی عادت کردی بهت توهین بشه و تحقیر بشی خیلی ناراحت شدم، واقعا چرا؟ 

عزیزم نباید خودتو شایسته چنین برخوردی بدونی.

این عادت و سکوتی که بعدش داری میدونی چقد به روح و روانت آسیب میزنه؟

نباید رنجش و ناراحتیهایی که داری رو درونت بریزی و چیزی رو تحمل کنی، 

وقتی باهات برخورد بدی میشه اعتراض کن ، حرفاتو بگو اما مودبانه ولی بگو نزار تو دلت بمونه.

احتمالا آدم مهرطلبی هستی که دچار این وضعیت شدی.

منم همین مشکلو داشتم عزیزم، البته هنوزم هست اما خیلی کمتر شده.

مدت زیادیه که دارم روی خودم کار میکنم تا گدای محبت دیگران نباشم و هر جاکه لازم بود اعتراض کنم  و حرفمو بگم.

الان گاهی برخوردایی از خودم میبینم که تعجب میکنم.

همین چند روز پیش توی تاکسی بودم و راننده مدام گوشی دستش بود، 

اولش برام سخت بود اعتراض کنم به اینکه گوشیشو بزاره کنار و حواسش به رانندگیش باشه اما با خودم گفتم اگه اینکارو نکنم قطعا بعدا خیلی حرص میخورم از اینکه تحمل کردم، 

بهش اعتراض کردم اما اون سربالا جواب داد،

الان که فکرشو میکنم خودم باورم نمیشه، بعدش چنان کاری کردم باهاش و جوری واسش لات بازی درآوردم که شوکه شده بود و لال مونی گرفته بود😅

عزیزم منم به شدت آدم مهرطلبی بودم و همیشه همه چیزو تحمل میکردم و اجازه میدادم دیگران هر برخوردی دوس دارن باهام داشته باشن ، اما الان دیگه اجازه نمیدم.

من تغییر کردم،

توام میتونی تغییر کنی❤

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
دقیقا همینطوره من یه مانتو خریدم ۵۰۰ یکی ۳۵۰  از سلسبیل حتی اسم مغازه رو هم گفتم ک برین قیمت ب ...

اره بابا 

بعضيا انگار فقط از مغازه سركوچه شون خريد ميكنن بازار نرفتن تابحال 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …