2777
2789
عنوان

عکس خریدای عیدمممم بیاینننن😘😍😚👕👖👗

| مشاهده متن کامل بحث + 134127 بازدید | 1510 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا نمادی از جامعه هستش .همه جور ادم توش هست.با فرهنگ .بی فرهنگ .بی شخصیت.متشخص... وقتی عکس میذاری ...

منم دارم فک میکنم من خودم واقعا پول خرید این مانتو و شلوار و بقیه چیزاشو ندارم ولی خیلی خوشم اومد.حالا کسایی که نمیتونن بخرن میان میگن تو سلیقه ما نیس و انقد نمیرزه.نمیدونم چرا یاد دخترخاله مامانم افتادم هروقت یکی چیزی میخرید که از اون گرونتر و قشنگتر بود یا میگف زشته یا میگف نمیرزه و بهت انداختن.هیشکی دوسش نداش چون هیچوقت یاد نگرف احترام بزاره به سلیقه بقیه

سلام،مبارکتان باشه،ان شا الله به شادی و سلامتی استفاده کنید  ،  

خیلی ممنونم💜

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
عزیزم خیلی خانوم و صبوری 

ممنون لطف دارید💓💜

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

یعنی انقد ندید بدیدید؟ شلوار ۲۰۰ تومنی ندیدد؟ اینکه شما بیشتر از ۵۰ نمیدیم شلوار دلیل نمیشه ک بقیه هم نرو 

استاندارد های هر کس فرق داره 

مارک و جنس و اینا همه فرق داره 

واسه دخترم ست جین خریدم ۳۸۰ دختر داییمم واسه پسرش خریده ۱۸۰ جنسشون زمین تا آسمون فرق میکنه

سلام خانم ها شاید خیلیا این حرف من رو نخونن اما من مینویسم  دیشب از حرف های خوب تا بد دیدم از ...

عزیزم خیلی هم زیبا بودن 

مبارکت باشه و با شادی تنت کنی 

من عکس خریدای عیدم گذاشتم همه گفتن گرون ادرس مغازه دادم برین بپرسین انگار از کجا اومدن ک از قیمتا خبر ندارن

هیچ چیزیو بهت ننداختن 

یه مشت اسکول جمع شدن اینجا معلوم نیس از کدوم پشت کوهی دارن نظر میدن 

مهم دل خودته 

خودت پسند کردی پس عالیه 

ب حرف اینا هم گوش نده

2790
2778
2791
2779
2792