2777
2789

نشانه هاش چیه؟؟اولین علامت هایی که فهمیدید؟؟چی بود؟؟ بچه هاتون وزن میگرفتن زمانی که شیرشمارامیخوردند یانه؟؟ یا چه زمانی این طول میکشه که بچه هاخوب بشن؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم روزی ۷ یا۸ بارمدفوع زرد وشل میکنه؟؟  نفخ ودلدردم داره الان بدنیست بهترپدی لاکت میدم ولی بازمعدش درد داره گفتم شاید به لاکتوز شیرم حساس ؟؟شما چیکارکردی شیرخشک دادی ؟؟ شیرخودت راچی؟؟

ببلاک ال اف

منم شیرخشک بدولاکتوز بیومیل سوی گرفتم . راستی ببلاک ال اف  هم براساس پروتین سویا؟؟؟ آخه دیروزیکم سویاتوغذاخوردم رفلاکسش بدترشده ازدماغ ودهن بیرون میزد

منم شیرخشک بدولاکتوز بیومیل سوی گرفتم . راستی ببلاک ال اف  هم براساس پروتین سویا؟؟؟ آخه دیروزیک ...

همه شیر خشکهای بدون لاکتوز بر اساس سویاس ولی با رفلاکس کاری ندارن سویا خودش فرق داره با شیر خشک بر اساس اون نگران نباش دختر منم رفلاکس داشت نگران نباش خوب میشه

و تنت... وطنم♥️
همه شیر خشکهای بدون لاکتوز بر اساس سویاس ولی با رفلاکس کاری ندارن سویا خودش فرق داره با شیر خشک بر ا ...

من چندروز بهش دادم شیرخشک انگار ببخشیدا صبح که بلندمیشد کلی بادازشکمش خالی میکرد . راستی اگه به لاکتوز شیرم حساس نباشه شیرخشک بدون لاکتوزم بدم اشکال داره؟؟ برای رفلاکسش چی میدادی؟؟؟

من چندروز بهش دادم شیرخشک انگار ببخشیدا صبح که بلندمیشد کلی بادازشکمش خالی میکرد . راستی اگه به لاکت ...

برا رفلاکس دکتر گفت کپسول امپرازول رو باز کن اون دونه های داخلش رو به تناسب وزنش حساب کرد گفت چنتا از اون گفت بده دادم یه ماه خوب شد

و تنت... وطنم♥️