من باید این مووضوعو از اطرافیان پنهان کنم؟؟یعنی ممکنه کسی فکر کنه از روابط نامشروع بوده؟؟چون تو شرای ...
آره چه دلیلی داره بقیه بفهمن. به مادرتونم یه جوری بگید که نخواد با کسی یه وقت دردو دل کنه. متاسفانه تو کشور ما به اینجور ویروسها فقط به چشم بد نگاه میکنن. فکر نمیکنن شاید از یه راه دیگه ای طرف گرفته باشه
اين حرفا چيه عزيزم يكم اطلاعاتتونو نسبت به اين بيماري ببريد بالا
من منابع خارجی هم مطالعه کردم خیلی گشتم و خیلی زیرو رو کردم واقعا اصلا ثابت نشده میشه از طریق غیر جنسی هم منتقل بشه مثلا یه خانمی همین جا نوشنه بود موقع زایمام مایع اطراف بچه ریخته روی بدنش باز اونم یه تماسی داشته با محلول های رحم
آره چه دلیلی داره بقیه بفهمن. به مادرتونم یه جوری بگید که نخواد با کسی یه وقت دردو دل کنه. متاسفانه ...
چون مشکوک به سرطانه دهانه ی رحمه و مطمئنم اگر کسی بفهمه فامیلامون که پرستارن ممکنه بفهمن مثلا یکیشون تو همکن بیمارستانیه ممکنه درمانو ادامه بدیم اونجا یا یکیشون ممکنه ازمایشو ببینه
اصلا از راه توالت فرنگي آلوده سوزن ليزر آلوده لبه هاي استخر آلوده وقتي ممكن يه فرد ت ...
همه اینا اصلا ثابت نشده منا دکتر فوق تخصص انکولوژی پرسیدم گفت اینا نیست منابع علمی هم دو دستن یه عده قبول دارن یه عده اینو اصلا قبول نداره اصلا ثابت نشده عزیزم من خیلی تحفیق کردم همین هم تو تاپیکا خیلیا در این باره صحبت کردن 90درصد پزشکاشون تو جاهای مختلف گفته بودن اینطوری منتقل نمیشه
منم چند ماه پیش پاپ اسمیر دادم جوابش اومد آسکوس و غیر طبیعی کلی ترسیدم بعد رفتم آزمایش اچ پی وی که شکر خدا منفی بود بعد بیوپسی هم کردم اونم منفی سد شکر خداااا