2777
2789
حرص نخور  ریپلای نکن    

عاقل شیم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من باید این مووضوعو از اطرافیان پنهان کنم؟؟یعنی ممکنه کسی فکر کنه از روابط نامشروع بوده؟؟چون تو شرای ...

آره چه دلیلی داره بقیه بفهمن. به مادرتونم یه جوری بگید که نخواد با کسی یه وقت دردو دل کنه. متاسفانه تو کشور ما به اینجور ویروس‌ها فقط به چشم بد نگاه میکنن. فکر نمیکنن شاید از یه راه دیگه ای طرف گرفته باشه

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين حرفا چيه عزيزم يكم اطلاعاتتونو نسبت به اين بيماري ببريد بالا

من منابع خارجی هم مطالعه کردم خیلی گشتم و خیلی زیرو رو کردم واقعا اصلا ثابت نشده میشه از طریق غیر جنسی هم منتقل بشه مثلا یه خانمی همین جا نوشنه بود موقع زایمام مایع اطراف بچه ریخته روی بدنش باز اونم یه تماسی داشته با محلول های رحم

خیلی تحقیق کردم درصد کمی از منابع علمی معتقدن ممکنه از راه های دیگه هم منتقل بشه از چنتا پزشک هم پرس ...

اصلا 

از راه توالت فرنگي آلوده

سوزن ليزر آلوده 

لبه هاي استخر آلوده

وقتي ممكن يه فرد تو بدنش اين ويروس داشته باش

بعد چه لزومي داره به بقيه مردم مشكل مامانتونو بگيد

آره چه دلیلی داره بقیه بفهمن. به مادرتونم یه جوری بگید که نخواد با کسی یه وقت دردو دل کنه. متاسفانه ...

چون مشکوک به سرطانه دهانه ی رحمه و مطمئنم اگر کسی بفهمه فامیلامون که پرستارن ممکنه بفهمن مثلا یکیشون تو همکن بیمارستانیه ممکنه درمانو ادامه بدیم اونجا یا یکیشون ممکنه ازمایشو ببینه 

چون مشکوک به سرطانه دهانه ی رحمه و مطمئنم اگر کسی بفهمه فامیلامون که پرستارن ممکنه بفهمن مثلا یکیشون ...

انشالله که پرستار عاقل و راز داری باشه. ولی میتونید روند درمانش جای دیگه ای ادامه بدید. امیدوارم به زودی حال مادرت خوب بشه

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 
اصلا  از راه توالت فرنگي آلوده سوزن ليزر آلوده  لبه هاي استخر آلوده وقتي ممكن يه فرد ت ...

همه اینا اصلا ثابت نشده منا دکتر فوق تخصص انکولوژی پرسیدم گفت اینا نیست منابع علمی هم دو دستن یه عده قبول دارن یه عده اینو اصلا قبول نداره اصلا ثابت نشده عزیزم من خیلی تحفیق کردم همین هم تو تاپیکا خیلیا در این باره صحبت کردن 90درصد پزشکاشون تو جاهای مختلف گفته بودن اینطوری منتقل نمیشه 

گیج شدم بلاخره زگیل تناسلی گرفتن مادرتون؟؟!!!!یا اچ ای وی؟!!؟ اخه زگیل تناسلی از طریق استخر رفتنم ...

اطلاعاتتون اشتباهه این بیماری از طریق استخر و. توالت  انتقال پیدا نمیکنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
زگیل هم نداره مامانم

توی پاپ اسمیر چی نوشته ؟؟؟

منم چند ماه پیش پاپ اسمیر دادم جوابش اومد آسکوس و غیر طبیعی کلی ترسیدم بعد رفتم آزمایش اچ پی وی که شکر خدا منفی بود بعد بیوپسی هم کردم اونم منفی سد شکر خداااا