2777
2789
😂😂😂

بخند ولی اینجا جاش نیست

این موضوع هیچ چیز خنده داری نداره متاسفانه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ۹۹ درصد از راهن جنسی منتقل میشه خب باباش شیطونی کرد☹

شاید مامانه شیطونی کرده

استغفرالله 

ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️
نه از خيلي راهها ميشه گرفت بعد اينكه امكانش هس اين ويروس تو بدن هر كسي باشه  وخودشو يهو نشون ...

من میترسم گسی بفهمه فکر کنن بابام با کسی رابطه داشته 

پدرت و کل خانواده هیچکس نداره؟؟همه رفتین ازمایش؟؟؟ همه جا مراکز پزشکی پاک ترین و استریلیزه ترین ...

بخدا من میخوا ستم برم آندوسکپی میترسم یه جا خوندم یه دختری 27 ساله میگفت یه معده درد ساده داشتم رفتم دکتر ازطریق آندوسکپی فهمیدم ویروس ایدز وارد بدنم شده به همین سادگی میگفت کسی ازخانواده ام نمیدونه به جز برادرم 

بخند ولی اینجا جاش نیست این موضوع هیچ چیز خنده داری نداره متاسفانه

حرص نخور 

ریپلای نکن  

ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️
زگیل هم نداره مامانم

گیج شدم

بلاخره زگیل تناسلی گرفتن مادرتون؟؟!!!!یا اچ ای وی؟!!؟

اخه زگیل تناسلی از طریق استخر رفتنم انتقال پیدامیکنه

برا همین میگن استخرم نرید

حتا اگه مرد بگیره خب ب خانومشم انتقال میده دیگه

من باید این مووضوعو از اطرافیان پنهان کنم؟؟یعنی ممکنه کسی فکر کنه از روابط نامشروع بوده؟؟چون تو شرای ...

وااااا

مگه هرکی هرمریضی گرفت اولین چزینه روابط نامشروعه؟!!!ادم عوضی باشه این فکرارو میکنه ادم باسواد و فهمیده میدونه ک بلاخره هزار دلیل برای بیماری هست

من باید این مووضوعو از اطرافیان پنهان کنم؟؟یعنی ممکنه کسی فکر کنه از روابط نامشروع بوده؟؟چون تو شرای ...

تا خودتون نگید ، کسی نمیفهمه

کلا نیازی نیست کسی بدونه. چون همه اطلاعات دقیق ندارن و عکس العمل های بد نشون میدن و حرف و حدیث درست میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
اين حرفا چيه عزيزم يكم اطلاعاتتونو نسبت به اين بيماري ببريد بالا

خیلی تحقیق کردم درصد کمی از منابع علمی معتقدن ممکنه از راه های دیگه هم منتقل بشه از چنتا پزشک هم پرسیدم  هما میگن رابطه و شریک جنسی