2777
2789
عنوان

هفته 27

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 44 پست

یه سوال سمت معدت انگار یچیزی جمع میشه یهو تیرمیکشه درد میگیره یا بدون درد ؟

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟! پس چی میگن نینی الان ۶۰۰ گرمه

نه باو مگه هفته 27 نیستی من دوروز دیگه میرم تو هفته 28 بعد دیروز سونو1138 بود 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
سردش نیست لباس گرم میپوشی خونه؟؟؟

اره هواهم یکم گرم شده اینجا اتاقمم گرمه فقط استرس و جوش دعوا تو اطرافم زیاده از اول بارداریم گفتن انقباضات داری بچه همش قوز میکنه یگوشه جمع میشه

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
نه باو مگه هفته 27 نیستی من دوروز دیگه میرم تو هفته 28 بعد دیروز سونو1138 بود 

جدی؟! به من وزنشو نمیگن عوضیا از اول بارداریم نفهمیدم وزنو قدشو میگن ماه اخر دکترایه اینجا خیلی بدن 

اره هواهم یکم گرم شده اینجا اتاقمم گرمه فقط استرس و جوش دعوا تو اطرافم زیاده از اول بارداریم گفتن ان ...

شاید بخاطر انقباضات منم خیلی شکمم درد میگیره دکترم هیوسین داد 

جدی؟! به من وزنشو نمیگن عوضیا از اول بارداریم نفهمیدم وزنو قدشو میگن ماه اخر دکترایه اینجا خیلی بدن& ...

تو سونوگرافی خودت بگو بهشون چرا نمیگن 😕😕 

برا من هرسری خودشون میزنن 

الان حدود ۱کیلو و خرده ایه

واقعا باورم نمیشه پس این همه کودک نارس که دنیا میان تو این هفته ها ۷۰۰ گرمو ۶۰۰ گرم چیه؟! خیلی خوبه اگر یک کیلو باشه تو این هفته برام سواله بچه چجور جا میشه تو شکم 😂

تو سونوگرافی خودت بگو بهشون چرا نمیگن 😕😕  برا من هرسری خودشون میزنن

یبار پرسیدم گفت اخر ماه رفتی میگیم

یبار پرسیدم گفت اخر ماه رفتی میگیم

🙄🙄 وا چه باحالن اینا سونوگرافی شخصی میری 

واقعا باورم نمیشه پس این همه کودک نارس که دنیا میان تو این هفته ها ۷۰۰ گرمو ۶۰۰ گرم چیه؟! خیلی خوبه ...

خخخ اینقدر کوچولو میشن بیچاره بچه هامون دستو پاشون میره توهم تواین کیسه اب خداکنه همشون سالم به دنیا بیان از من که دیگه الان ناجور توهم رفته بمیرم واسش دوهفته دیگه ام بگذره به دنیا بیاد راحت میشه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
شاید بخاطر انقباضات منم خیلی شکمم درد میگیره دکترم هیوسین داد 

والا من از اول بارداریم عفونت داشتم بعد شد سنگ کلیه بعد شد دریچه کلیم باز شده درماپ نشه بعد زایمان خطرناکه دندون درد داره شروع میشه 

ولی خندت نگیره همش حس میکنم بچم خیلی ریزه اندازه پرتغاله کوچولوعه اخه تو یه شکم که توش دما دستگاه خودمونه با این حجم و سایز متوسط که اونقدرا گنده نیست چجور جا میشه راحت لگد میزنه تکون میخوره 😁

خخخ اینقدر کوچولو میشن بیچاره بچه هامون دستو پاشون میره توهم تواین کیسه اب خداکنه همشون سالم به دنیا ...

وای عزیزم ان شالله بسلامتی و تندرستی دنیا بیاد هیچوختم مریض نشه راحت بزرگش کنی خوشبحالت چیزی نمونده برات من دارم دیوونه میشم میخوام زودی ببینمش از اینورم یچیزایی راجب سزارین طبیعی شنیدم موندم چجور دنیا بیارم فعلا هم گفتن بچم بریچه 

والا من از اول بارداریم عفونت داشتم بعد شد سنگ کلیه بعد شد دریچه کلیم باز شده درماپ نشه بعد زایمان خ ...

خخخخ منم همشاین فکرو میکنم خخخ 

منم از اول هزارتا درد گرفتم درکت میکنم 

دندون درد خیلیییی بده من سه هفته پیش عصب کشی کردم راحت شدم 

ولی الان دوباره یجا دیگع درد داره 

خخخ اینقدر کوچولو میشن بیچاره بچه هامون دستو پاشون میره توهم تواین کیسه اب خداکنه همشون سالم به دنیا ...

ببین تو سونو ۳ هفته پیشم سرش هنوز بزرگ بود خونواده شوهرم میگن هنوز تو این هفته ۲۷ هم چشاش کامل نیستو سرش کامل نیستو هیچی نمیفهمه که باهاش حرف میزنی ولی  مگه میشه؟؛