2777
2789
عنوان

هفته 27

160 بازدید | 44 پست

سلام خوبین؟!خانما من امروز اولین باره که یچیزیو حس میکنم انگار تو معدمه قلمبه میشه برمیگرده هر چند دقیقه ولی معدم سنگین شده مثل دیروز اینا نیستم قشنگ انگار هی میره تو معدم بارداری اولمه میشه بدونم چیه؟!

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم اینجوره میزنه سمت معدم ولی منظورتو متوجه نشدم 

عزیزم میگم زود نیست تو این هفته انقدر بزرگ ماشالله اخه عکسایه بچه ۲۷ هفته ریزن کوچولو من شکمم اومده جلو و تا معدم چند روزه کشیده و اینکه امروزم دیگه رسما میزنه تو معدم هر چند دقیقه انگار معدم هی باد میکنه خالی میشه قشنگ سنگینی یچیزی که فرو میره تو معدم حس میکنم ترسیدم

باید بچه باشه دیگه

اخه جفتم قدامیه میگفتن کمتر از بقیه حرکاتشو حس میکنم صبح تا مغرب البته کلا ها ولی همش حرکتاش انگار قشنگ تو واژنمه میگم الان میاد بیرون ولی بعدش الان اومده تو معدم همین الانم که دارم تایپ میکنم جمع شد تو شکمم چسبید به نام پهلوهام و معدم خالی شد میگم خیلی خودشو قلمبه میکنه شاید!!!

اخه جفتم قدامیه میگفتن کمتر از بقیه حرکاتشو حس میکنم صبح تا مغرب البته کلا ها ولی همش حرکتاش انگار ق ...

نه عزیزم منم قدامیه از هفته ۱۵ حرکاتشو متوجه میشم این آخرایم همش تومعدمه و زیر دنده هام طبیعیه بزرگ شده اینجوری شده

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
نه عزیزم منم قدامیه از هفته ۱۵ حرکاتشو متوجه میشم این آخرایم همش تومعدمه و زیر دنده هام طبیعیه بزرگ ...

خب خداروشکر مرسی ازت

عزیزم میگم زود نیست تو این هفته انقدر بزرگ ماشالله اخه عکسایه بچه ۲۷ هفته ریزن کوچولو من شکمم اومده ...

نه چیزی نیست من خودم تو شکم مامانم اینجور بودم فقط میزدم تو معده مامانم خخخ مامانم میگه معده درد داشتم الان حدود 1100 کوچیکم نیست که 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اخه جفتم قدامیه میگفتن کمتر از بقیه حرکاتشو حس میکنم صبح تا مغرب البته کلا ها ولی همش حرکتاش انگار ق ...

سردش نیست لباس گرم میپوشی خونه؟؟؟

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
نه چیزی نیست من خودم تو شکم مامانم اینجور بودم فقط میزدم تو معده مامانم خخخ مامانم میگه معده درد داش ...

جدی؟! پس چی میگن نینی الان ۶۰۰ گرمه