سلام خوبین؟!خانما من امروز اولین باره که یچیزیو حس میکنم انگار تو معدمه قلمبه میشه برمیگرده هر چند دقیقه ولی معدم سنگین شده مثل دیروز اینا نیستم قشنگ انگار هی میره تو معدم بارداری اولمه میشه بدونم چیه؟!
واقعا باورم نمیشه پس این همه کودک نارس که دنیا میان تو این هفته ها ۷۰۰ گرمو ۶۰۰ گرم چیه؟! خیلی خوبه اگر یک کیلو باشه تو این هفته برام سواله بچه چجور جا میشه تو شکم 😂
واقعا باورم نمیشه پس این همه کودک نارس که دنیا میان تو این هفته ها ۷۰۰ گرمو ۶۰۰ گرم چیه؟! خیلی خوبه ...
خخخ اینقدر کوچولو میشن بیچاره بچه هامون دستو پاشون میره توهم تواین کیسه اب خداکنه همشون سالم به دنیا بیان از من که دیگه الان ناجور توهم رفته بمیرم واسش دوهفته دیگه ام بگذره به دنیا بیاد راحت میشه
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
والا من از اول بارداریم عفونت داشتم بعد شد سنگ کلیه بعد شد دریچه کلیم باز شده درماپ نشه بعد زایمان خطرناکه دندون درد داره شروع میشه
ولی خندت نگیره همش حس میکنم بچم خیلی ریزه اندازه پرتغاله کوچولوعه اخه تو یه شکم که توش دما دستگاه خودمونه با این حجم و سایز متوسط که اونقدرا گنده نیست چجور جا میشه راحت لگد میزنه تکون میخوره 😁
خخخ اینقدر کوچولو میشن بیچاره بچه هامون دستو پاشون میره توهم تواین کیسه اب خداکنه همشون سالم به دنیا ...
ببین تو سونو ۳ هفته پیشم سرش هنوز بزرگ بود خونواده شوهرم میگن هنوز تو این هفته ۲۷ هم چشاش کامل نیستو سرش کامل نیستو هیچی نمیفهمه که باهاش حرف میزنی ولی مگه میشه؟؛