hanna73b مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1389 عنوان نظرسنجي عفونت قارچي😟 204 بازدید | 13 پست سلام خانما من ٢ماه پيش رفتم پيش ماما معاينه كرد گفت يكم عفونت قارچي داري و دكتر پماد كلتريمازول دادولي سوزش و خارش نداشتم و استفاده نكردم چون تو اقدام بودمبه نظرتون الان استفاده كنم يا نه؟تازه پريوديم تموم شده 1398/12/01 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaahaaar75 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 778 آره قبل از بارداریت عفونتتو رفع کن بعد اقدام کنکلوتریمازول سریع قارچی رو خوب میکنهاگه خارش و سوزش نداری دکتر بد تشخیص دادهمن تو عفوووونت خبره شدمخودم زخم رحم دارم و عفونت شدیددارم درمان میشم بعد از یه سال زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن
hanna73b مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1389 آره قبل از بارداریت عفونتتو رفع کن بعد اقدام کن کلوتریمازول سریع قارچی رو خوب میکنه اگه خارش و سوز ... شما چي استفاده ميكنين براي عفونت؟
مهساجووونم عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 2353 آره قبل از بارداریت عفونتتو رفع کن بعد اقدام کن کلوتریمازول سریع قارچی رو خوب میکنه اگه خارش و سوز ... یعنی اگه سوزش وخارش نباشه .ولی ترشح رنگی باشهعفونت چیه؟
شکوفه_وانیل عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1521 توی یکی از تاپیکام کاملا درباره عفونت قارچی و درمانش بدون دارو توضیح دادم عزیزم 😘چون طولانیه نمیتونم برات اینجا تایپ کنم
عروسک4 عضویت: 1395/04/26 تعداد پست: 8009 خب تو اقدام باشی باید استفاده میکردی من بارها تو بارداری کلوتریمازول استفاده کردم مشکلی نداره ❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم
تمنا_67 عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 2493 آره قبل از بارداریت عفونتتو رفع کن بعد اقدام کن کلوتریمازول سریع قارچی رو خوب میکنه اگه خارش و سوز ... میشه یه مقدار توضیح بدی؟ منم چند ساله عفونت شدید و زخم رحم دارم خیای هم دکتر رفتم اصلا خوب نمیشه .
saaahaaar75 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 778 شما چي استفاده ميكنين براي عفونت؟ من اول کلوتریمازول داد بعد فهمید قارچی نبوده کلیندامایسین دادالبته قبل از اینا فریز کردم زخممو زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن
saaahaaar75 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 778 میشه یه مقدار توضیح بدی؟ منم چند ساله عفونت شدید و زخم رحم دارم خیای هم دکتر رفتم اصلا خوب نمیشه .&n ... عزیزم من رفتم دکتر کسایان شیرازمشما برو یه متخصص خوباول فریز کرد واسه من.بعد گفت عفونتت ترکیبی از قارچی و باکتریایی هستاول قارچی رو خوب کرد با کلوتریمازول و کپسول اموکسی کلاوبعدم پماد کلیندامایسین داد با کپسول آزیترومایسین عااالی بودبعد از اون خوب شدم زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن
saaahaaar75 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 778 یعنی اگه سوزش وخارش نباشه .ولی ترشح رنگی باشه عفونت چیه؟ خارش نشونه ی عفونت قارچیهترشح رنگی عفونت باکتریایی بسته به رنگ و بوش متفاوته زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن
تمنا_67 عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 2493 عزیزم من رفتم دکتر کسایان شیرازم شما برو یه متخصص خوب اول فریز کرد واسه من.بعد گفت عفونتت ترکیبی ا ... من هر دکتری میرفتم بهم میکفت دلیل عفونتت زخم رحمه . زخمم رو فریز کردم اما عفونتم خوب نشد . عفونت منم قارچی و باکتریایی هست نمیدونم دیگه چکار کنم