aramesh_ghalb مدیر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 عنوان کاشت مژه | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 21 پست کیا انجام دادن؟!بدیعیه هر عمل زیبایی محاسن و عوارضی هم داره،فقط میخاستم بپرسم بطور تجربی چه مدل کاشتی زیباتره؟والیوم؟کلاسیک؟عروسکی؟تو عکس نمیشه نتیجه گرفت.. خواستم تجربه هاتونو بخونم.مرسی 1398/12/01 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaraaaaaam عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 486 مرسی بچه ها! کلا نظرم در مورد ماشت مژه عوض شد ! خب حالا به چی گیر بدم!؟😁😅 خواهش عزیزم ب کرونا😁😁
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 خواهش عزیزم ب کرونا😁😁 یکی نیس بهشون بگه آخه خفاشو اونجوری میدن دست مردم؟؟؟خفاش باید ی شب تا صبح تو آب نمک بخوابه ، بعد با آبلیمو بجوشه تا کروناهاش از بین بره!!!!!!!🤣🤣🤣🤣
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 والا نزدیک پریمه اعصاب مصاب ندارم😂😘 آره میدونم اما من هردفه خواستم به خودم برسم پول نداشته پولای ... همدردیما واقعا! ای امان ازین دل که پس انداز مخفی رو هم بهش لو میده!😁😅
ملوسک_خاتون عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 1348 همدردیما واقعا! ای امان ازین دل که پس انداز مخفی رو هم بهش لو میده!😁😅 منم همه چیرو میذارم کف دستش 😄حقوق دوماهمو گرفت باهاش چک پاس کرد قرضاشو داد..الان همونو نمیده بهم بعدم اصلا منو نمیبینه انگار..به خدا خیلیا میگن من خوشگل هستم اما شوهرم به زور ازم تعریف میکنه..منم دیگه نمیخوام خیلی خودمو وابستش کنم حوصلشو ندارم دیگه سرد شدم..
delaraaaaaam عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 486 یکی نیس بهشون بگه آخه خفاشو اونجوری میدن دست مردم؟؟؟ خفاش باید ی شب تا صبح تو آب نمک بخوابه ، ... حالم ازاین چینیابهم میخوره کثیف ترین کشوره.هرچیومیخورن اه اه
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 حالم ازاین چینیابهم میخوره کثیف ترین کشوره.هرچیومیخورن اه اه هر چیزی رو به چشم غذا میبینن!با زجر حیوونا رو می کشن!!منم متنفرم... تنزل انسانیتن
delaraaaaaam عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 486 هر چیزی رو به چشم غذا میبینن! با زجر حیوونا رو می کشن!! منم متنفرم... تنزل انسانیتن اره واقعاب حیووناهم رحم نمیکنن.انسان نیستن ک