aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 عنوان کاشت مژه 166 بازدید | 21 پست کیا انجام دادن؟!بدیعیه هر عمل زیبایی محاسن و عوارضی هم داره،فقط میخاستم بپرسم بطور تجربی چه مدل کاشتی زیباتره؟والیوم؟کلاسیک؟عروسکی؟تو عکس نمیشه نتیجه گرفت.. خواستم تجربه هاتونو بخونم.مرسی 1398/12/01 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barfi__ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 481 مژه های خودمم ریخت بنظرم نرو من بعداز یکسال درمان تازه مژه هام مثل قبل کاشت شد
ملوسک_خاتون عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 1348 منم دوس دارم انجام بدم..چون مردها اصلا فرقشو متوجه نمیشن..شوهرمو گول بزنم 😒اومده بهم میگه یکیو دیدم این هوا مژه داشت چقد زشت..اونجوری بدم میاد..گفتم مصنوعیه عزیزم..ولی انگارفک میکنه من حسودم..اگه اینجوریه ماهم بریم کاشت کنیم
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 مژه های خودمم ریخت بنظرم نرو من بعداز یکسال درمان تازه مژه هام مثل قبل کاشت شد اینو از یکی دیگه هم شنیده بودم اتفاقا
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 منم دوس دارم انجام بدم..چون مردها اصلا فرقشو متوجه نمیشن..شوهرمو گول بزنم 😒 اومده بهم میگه یکیو دی ... خانوما انگار وظیفه دارن هی روزبروز خوشگلتر شن بلکه آقا هوایی نشه!
barfi__ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 481 اینو از یکی دیگه هم شنیده بودم اتفاقا چون با چسب مژه مصنوعی رو به تار تار مژه های خودت وصل میکنه و چون چسبش قویه همراه چسبش مژه ی خودتم کنده میشه
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 چون با چسب مژه مصنوعی رو به تار تار مژه های خودت وصل میکنه و چون چسبش قویه همراه چسبش مژه ی خودتم کن ... وای چه بد! 😧😵
delaraaaaaam عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 486 خوب نیس اصلا.پولتوهدرنده.ریمل بزنی بهترازاونه.مژه هات میریزه وخیلی هم مراقبت میخواد.ازمدهم افتاده
ملوسک_خاتون عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 1348 خانوما انگار وظیفه دارن هی روزبروز خوشگلتر شن بلکه آقا هوایی نشه! بذار بشه. فقط من بفهمم و از زندگیم حذفش کنم چون خودم به اندازه خودم زیبایی دارم که بتونم دوباره ازدواج کنم😐 والا هم کلفتشون باشی هم به خودت برسی که آقا هوایی نشه هم پول کمتر خرج کنی دیگه چی؟!!وظیفه اونا چیه پس این وسط؟اونا هم برن باشگاه ماهوایی نشیم
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 خوب نیس اصلا.پولتوهدرنده.ریمل بزنی بهترازاونه.مژه هات میریزه وخیلی هم مراقبت میخواد.ازمدهم افتاده مرسی بچه ها! کلا نظرم در مورد کاشت مژه عوض شد !خب حالا به چی گیر بدم!؟😁😅
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 بذار بشه. فقط من بفهمم و از زندگیم حذفش کنم چون خودم به اندازه خودم زیبایی دارم که بتونم دوباره ازدو ... عزیز دلم ....🙁 چه میشه کرد! اصن ما واسه دل خودمون هم هست که دوست داریم زیبا و مرتب باشیم... غمت نباشه😘☺️😍
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5030 بذار بشه. فقط من بفهمم و از زندگیم حذفش کنم چون خودم به اندازه خودم زیبایی دارم که بتونم دوباره ازدو ... آخه حیفه شیکم بشکه شون😂😂😂البته شوهر من خداوکیلی باشگاهو میره ها! ولی باز شیکمه رو داره!
ملوسک_خاتون عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 1348 عزیز دلم ....🙁 چه میشه کرد! اصن ما واسه دل خودمون هم هست که دوست داریم زیبا و مرتب باشیم... غمت نب ... والا نزدیک پریمه اعصاب مصاب ندارم😂😘آره میدونم اما من هردفه خواستم به خودم برسم پول نداشته پولای خودمم ازم گرفته نداده😒😞هیچی دیگه باید تحملم کنه..خودش نیست که روز وشب به خودش میرسه