2777
2789
عنوان

کاشت مژه

166 بازدید | 21 پست

کیا انجام دادن؟!

بدیعیه هر عمل زیبایی محاسن و عوارضی هم داره،

فقط میخاستم بپرسم بطور تجربی چه مدل کاشتی زیباتره؟

والیوم؟

کلاسیک؟

عروسکی؟

تو عکس نمیشه نتیجه گرفت.. خواستم تجربه هاتونو بخونم.مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوس دارم انجام بدم..چون مردها اصلا فرقشو متوجه نمیشن..شوهرمو گول بزنم 😒

اومده بهم میگه یکیو دیدم این هوا مژه داشت چقد زشت..اونجوری بدم میاد..گفتم مصنوعیه عزیزم..ولی انگارفک میکنه من حسودم..اگه اینجوریه ماهم بریم کاشت کنیم

منم دوس دارم انجام بدم..چون مردها اصلا فرقشو متوجه نمیشن..شوهرمو گول بزنم 😒 اومده بهم میگه یکیو دی ...

خانوما انگار وظیفه دارن هی روزبروز خوشگلتر شن بلکه آقا هوایی نشه!

خانوما انگار وظیفه دارن هی روزبروز خوشگلتر شن بلکه آقا هوایی نشه!

بذار بشه. فقط من بفهمم و از زندگیم حذفش کنم چون خودم به اندازه خودم زیبایی دارم که بتونم دوباره ازدواج کنم

😐 والا هم کلفتشون باشی هم به خودت برسی که آقا هوایی نشه هم پول کمتر خرج کنی دیگه چی؟!!وظیفه اونا چیه پس این وسط؟اونا هم برن باشگاه ماهوایی نشیم

خوب نیس اصلا.پولتوهدرنده.ریمل بزنی بهترازاونه.مژه هات میریزه وخیلی هم مراقبت میخواد.ازمدهم افتاده

مرسی بچه ها! کلا نظرم در مورد کاشت مژه عوض شد !

خب حالا به چی گیر بدم!؟😁😅

بذار بشه. فقط من بفهمم و از زندگیم حذفش کنم چون خودم به اندازه خودم زیبایی دارم که بتونم دوباره ازدو ...

عزیز دلم ....⁦🙁 چه میشه کرد! اصن ما واسه دل خودمون هم هست که دوست داریم زیبا و مرتب باشیم... غمت نباشه😘⁦☺️⁩😍

بذار بشه. فقط من بفهمم و از زندگیم حذفش کنم چون خودم به اندازه خودم زیبایی دارم که بتونم دوباره ازدو ...

آخه حیفه شیکم بشکه شون😂😂😂

البته شوهر من خداوکیلی باشگاهو میره ها! ولی باز شیکمه رو داره!

عزیز دلم ....⁦🙁 چه میشه کرد! اصن ما واسه دل خودمون هم هست که دوست داریم زیبا و مرتب باشیم... غمت نب ...

والا نزدیک پریمه اعصاب مصاب ندارم😂😘

آره میدونم اما من هردفه خواستم به خودم برسم پول نداشته پولای خودمم ازم گرفته نداده😒😞هیچی دیگه باید تحملم کنه..خودش نیست که روز وشب به خودش میرسه