2777
2789
عنوان

سیسمونی

192 بازدید | 25 پست

سلااااام 

خانما میشه لطفا لوازم ضروری سیسمونی رو بگید و اینکه نظرتون درباره ی کریر چیه 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

کریر اصلا به درد نمیخوره خیلی سنگین خودش یه نفرو میخواد حمل کنه

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کریر معمولا زود برا بچه کوچیک میشه و چندان استفاده ای نداره

کالسکه به خودت بستگی داره که پیاده جایی میری یا نه

روروئک بگیر 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

کریر اصلا به درد نمیخوره خیلی سنگین خودش یه نفرو میخواد حمل کنه

درسته بعضی اینجوری میگن بعضی هم میگن برا مهمونی و اینجورجاها خوبه بچه رو زمین نمیمونه یا مجبور نیستی همش بغلش کنی میخواستم ببینم تجربه ی خانما ی اینجا چی میگه 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

کریر حتماا بخر خیلی به کار میاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کریر به درد من خیلی خورد واسه تو ماشین خیلی خوب بود 

چه مارکی گرفتین بچه توش اذیت نمیشد 

درسته بعضی اینجوری میگن بعضی هم میگن برا مهمونی و اینجورجاها خوبه بچه رو زمین نمیمونه یا مجبور نیستی ...

بله دقیقا هم بیرون هم تو خونه خیلی استفاده میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کریررامن استفاده میکردم چون بچه رامیذاشتم داخلش وباماشین زیادجابجاش میکردم راحت بودصندلی ماشین هم میشدومینشست داخلش تا1سالگی استفاده کردم

بستگی داره وسیله ضروری 

یکی کالسکه صروری براش زیادمیرن بیرون من خودم زیادمیرفتیم بچه راهم عادت دادیم نه خودمون اذیت شدیم نه بچه یکی میگه دایم بعلش میکنه خسته هم نمیشه

حوله 

لباس صفرویک ودو میخادازهرکدوم 2دست البته اگه جنس خوب بخری ازاین پلاستیکی هانه ازاین پنبه یی که مارک مثلادانالو

حوله

پارچه خشک کن 

به فصلش براش لباس بخری کاپیشن وکلاواینا

اگه توسرمابه دنیامیادقنداق فرنگی ویاپتودورپیچ میخاداگه نه که نیازنیست 

کریر حتماا بخر خیلی به کار میاد

اتفاقا چند دقیقه پیش داشتم تاپیک های شمارو میخوندم به ذهنم اومد تاپیک بزنم 😁😁😁

اتفاقا چند دقیقه پیش داشتم تاپیک های شمارو میخوندم به ذهنم اومد تاپیک بزنم 😁😁😁

خب پس چه بهتر کارایی هاشو خوندی دیگه😁😘

استفاده ي كرير و كالسكه كاملا به خودتون بستگي داره

دختر من الان ١٠ ماهشه كالسكه ش نو نوعه

ولي كرير تا دلت بهواد استفاده كردم چون تو ماشين خيلي خوبه

البته اگه بتوني بچه تو از اول كه تو ماشين ميشينين بذاري تو صندلي ماشين حالت خوابيده ش خيلي بهتره

چون به صندليش عادت ميكنه يواش يواش ميذاري رو حالت نشسته

من نكردم اينكارو الان دخترم نميشينه اصلا تو صندليش

کریر معمولا زود برا بچه کوچیک میشه و چندان استفاده ای نداره کالسکه به خودت بستگی داره که پیاده جایی ...

رورویک دیگه کلا میگن نخرید همه جاهم توصیح داده وصررداره برای کالسکه های خارجی کلارورویک نمیسازن