2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست
کریررامن استفاده میکردم چون بچه رامیذاشتم داخلش وباماشین زیادجابجاش میکردم راحت بودصندلی ماشین هم می ...

ممنون از توضیحاتتون

نه تیر ماه به دنیا میاد به نظرتون برا تابستون چیا بیشتر به درد میخوره 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
خب پس چه بهتر کارایی هاشو خوندی دیگه😁😘

ممنون عزیزم 😍😍😍

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از توضیحاتتون نه تیر ماه به دنیا میاد به نظرتون برا تابستون چیا بیشتر به درد میخوره 

جایی که سبسمونی میخری بگوچه فصلی به دنیامیادمتناسب باهاش لباس بخر 

چون گرمه تیرومردادلباس استین بلندزیادنمیخادولی شهریوربه بعدمیخادبهشون بگی برات میگن چی بخری

امابنظرمن کاپیش واینهاولباس گرم رابذاربه فصل بخرمن خریدم بزرگ بود خواهرم بچه ش تپلی بودکوچیک بودلااقل مشخصه بچه چه سایزی میشه 

دلیجان گرفتم ،نه گلم مسافت های سه ساعته هم تو کریر بود. موقع خرید هم بهمون گفتن بیشتر از چهار ساعت ن ...

ممنونم بابت توضیحتون 

به نظرتون بچه ی تابستون چیا لازم داره من همش فکر میکنم گرمه و نمیدونم چی لازمش میشه 

ممنونم بابت توضیحتون  به نظرتون بچه ی تابستون چیا لازم داره من همش فکر میکنم گرمه و نمیدونم چی ...

عزیزم دختر منم اول تیر به دنیا اومد ،چند دست لباس نازک صد در صد پنبه بگیر ،پارچه نمگیر پنبه ای چند تا بگیر 

،کرم زینک و کالاندولا ، پوار بینی ،تشک تعویض ،روغن و محصولات بهداشتی بچه، 

عزیزم دختر منم اول تیر به دنیا اومد ،چند دست لباس نازک صد در صد پنبه بگیر ،پارچه نمگیر پنبه ای چند ت ...

به نظرتون کیسه خواب و قنداق فرنگی و  اینجور چیزا لازمش میشه 

به نظرتون کیسه خواب و قنداق فرنگی و  اینجور چیزا لازمش میشه

نه قنداق فرنگی نگیر خیلی هوا گرمه اون موقع بجاش ساک حمل نوزاد بگیر البته تا دو ماه بیشتر نمیتونی ازش استفاده کنی ، فقط وسایل ضروری میخوای بگیری گلم؟

نه قنداق فرنگی نگیر خیلی هوا گرمه اون موقع بجاش ساک حمل نوزاد بگیر البته تا دو ماه بیشتر نمیتونی ازش ...

مامانم که میگه کامل ولی خودم دوست دارم ضروری ها باشه البته نمیدونم بهم گوش بده یا نه