2777
2789
عنوان

خطرات جانبی آی وی اف چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4258 بازدید | 29 پست
به منی که سالهاس درگیر این مشکلات هستم نگو این حرفو چون با تمام وجود میفهمم چه درد بزرگیه حتی کسی ک ...

کسی که میخواد بدونه خودش با یه سرچ میفهمه

چه نیازیه ایشون اطلاعات بذاره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اما خب خیلی ها اینجا توی سیکل آی وی اف هستن استرس براشون سم

وقتی کسی پا تو این راه گذاشته ، باید خیلی قوی تر ازین حرفا باشه

این اطلاعات هیچ هم عجیب غریب نیست واقعا

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله زده به سرم یعنی چی این تودل خالی کردنا.الان مثلاچی عایدمیشه. داغونمممم اصن😭😭😭انگاردارم پری ...

من کاربر ۱۲۵۹ هستم شاید منو یادت نباشه اما وقتی یه بار داشتم از ناباروری و غصه هام میگفتم ، تو خیلی امید دادی بهم 

من ای یو ای دومم داشت منفی میشد و با حرفای تو جون گرفتم

بهم گفتی خدای ما بزرگه یادته؟ گقتی توکل کن حتی اگه منفی شدی باز پرقدرت ادامه بده

خیلی مدیونتم . حالا هم من همون حرفای شیرین رو بهت میگم

قوی باش قرار نیست خدا تورو فراموش کنه عزیزم ❤

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من کاربر ۱۲۵۹ هستم شاید منو یادت نباشه اما وقتی یه بار داشتم از ناباروری و غصه هام میگفتم ، تو خیلی ...

وای یادم اومد....خوبی عزیزم؟؟؟اشک توچشام جمع شدبخداالان پیامتوخوندم.😢الحمدلله نتیجه گرفتی؟منم ناامیدنشدم ادامه میدم این راه روهرقدرباشه اگرمشکلاتم بزرگ خدام بزرگتره که نه؟؟الان میکروشدم یک جنین دارم فقط.

ای یوای جواب ندادچندبارکردم.

برات درخواست دادم.خیلی خوشحالم کردی

وای یادم اومد....خوبی عزیزم؟؟؟اشک توچشام جمع شدبخداالان پیامتوخوندم.😢الحمدلله نتیجه گرفتی؟منم ناامی ...

عزیز دلی شما

نه منم منفی شدم اما خدا میدونه وقتی نتیجه ازمایشم رو دیدم فقط حرفای تو به ذهنم اومد 

از ته دلم به حق جدم رسول الله از خدا میخوام مثبت شی و بیای اینجا تاپیک بزنی و من پر از خوشحالی و شعف بشم ❤❤❤

عزیز دلی شما نه منم منفی شدم اما خدا میدونه وقتی نتیجه ازمایشم رو دیدم فقط حرفای تو به ذهنم اومد&nb ...

قربونت برم ایشالله خودتم بزودی مادرمیشی فقط نبایددست ازتلاش برداشت.منم تلاشموادامه میدم خدابخواد

وقتیهیچ راهی جلوت به جز آی وی اف نباشه دونستن معایبش هیچ کمکی بهت نمیکنه

این مطلب برای افرادیه که  قصد انجام ای وی اف دارند . اگاهی از این خطرات باعث میشه که بدونن بهترین شرایط رو چه از نظر جسمس چه روحی و چه پزشک و ازمایشگاهو.... برای این کارمد نظر داشته باشد . امیدوارم با دید بهتری به موضوعات نگاه کنیم .

اییش بروبابا  ماخنگ نیستیم خودمون میدونیم لازم نیست شماهارو توجیه کنی. خودت سرت بیادمیفهمی او ...

مشخصه که این اطلاعات برای افرادی که میخوان اگاهانه اقدام کنند لازمه تا بهترین هارو انتخاب کنند تا این اتفاقات نیفته. سپاس از لطف بیکران شما 

مشخصه که این اطلاعات برای افرادی که میخوان اگاهانه اقدام کنند لازمه تا بهترین هارو انتخاب کنند تا ای ...

خب وقتی مجبورباشی دیگه هیچ راهی جزاین نیست من خودم میدونم این تشنج ایجادمیکنه بدتر.من الان میکروکردم چه کنم.